Michael Douglas, vizibil slăbit și îmbătrânit. A apărut la o premieră fără Catherine Zeta-Jones

Ultima actualizare:

La 30 de ani de la lansare filmului "Basic Instinct", constatăm că timpul a trecut diferit peste protagoniști. Sharon Stone (64 de ani) a găsit, parcă, elixirul tinereții, în timp ce Michael Douglas (77 de ani), ce-i drept chinuit în trecut și de o boală nenorocită, este vizibil slăbit și îmbătrânit. 

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, în 2021, la Emmy Awards. Foto: GettyImages
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, în 2021, la Emmy Awards. Foto: GettyImages

La 77 de ani, Michael Douglas este activ în social media, unde este urmărit de peste un milion de fani doar pe Instagram, și se bucură de copii, de frumoasa lui soție, Catherine Zeta-Jones (52 de ani), de vacanțe sau de câte un eveniment high-class din lumea filmului. 

Recent, actorul a bifat o apariție la patru ace în New York, la gala Monte Cristo Awards, unde a ținut un discurs în incinta Gotham Hall, de pe Broadway. A fost singur, neînsoțit de Catherine Zeta-Jones, și poate de aceea i-a lipsit și sclipirea pe care o avea, odinioară, pe covorul roșu, când era la braț cu superba lui parteneră de viață. Michael Douglas părea mai slab și mai slăbit decât de obicei, însă trebuie să recunoaștem că șarmul nu i-l ia nimeni. 

Citește și: Ce frumoși sunt copiii lui Michael Douglas și ai actriței Catherine Zeta-Jones. Iată-i în vacanță împreună

Michael Douglas, la Monte Cristo Award, în New York. Foto: Profimedia
Michael Douglas, la Monte Cristo Award, în New York. Foto: Profimedia

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună o avere de 400 de milioane de dolari și sunt căsătoriți din anul 2000. Au împreună doi copii superbi, Dylan (21 de ani), și Carys (18 ani), care au toate șansele să devină actori, ca și părinții lor, dar și ca bunicul lor, legendarul Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie 2020, la vârsta de 103 ani.

A fost diagnosticat cu cancer în 2010

tarul hollywoodian a fost diagnosticat cu cancer în gât în anul 2010, dar a ieșit învingător în lupta cu boala. El spunea că diagnosticul nemilos l-a făcut să aprecieze mai mult timpul petrecut împreună cu familia. "Sunt un soț mai bun", a declarat actorul, la vremea aceea. În 2014, Michael şi Catherine au hotărât să stea o perioadă separaţi, însă au reușit să treacă peste problemele din căsnicie și să rămână o familie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net