Catherine Zeta-Jones, schimbare fabuloasă de look!

Ultima actualizare:

Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 52 de ani, este o actriță cameleonică! Soția lui Michael Douglas a fost surprinsă pe platourile de filmare ale celui mai recent film în care joacă. Catherine este pur și simplu de nerecunoscut! 

Catherine Zeta-Jones face sacrificii pentru a interpreta impecabil rolurile în care joacă. În prezent, soția actorului Michael Douglas se află în New Orleans, Statele Unite ale Americii, unde filmează pentru cel mai recent serial în care deține un rol, numit „National Treasure". 

Citește și: Catherine Zeta-Jones, în lenjerie intimă, la 52 de ani 

Zilele trecute a fost surprinsă, într-o pauză, pe platoul de filmare. Actrița era de nerecunoscut. Părul lung și brunet i-a fost acoperit de o perucă blond platinat, sub formă de bob. Deși schimbarea este una radicală, actriței i se potrivește de minune look-ul. Rămâne de văzut dacă alege să-și schimbe coafura și în viața reală. 

Aici puteți vedea schimbarea de look a actriței 

În serialul „National Treasure", Catherine Zeta-Jones interpretează o milioanară expertă în antichități pe piatra neagră pe nume Billie. Pe lângă Catherine, din distribuție mai fac parte Lyndon Smith, Zuri Reed, Jake Austin Walker, Antonio Cipriano și Jordan Rodrigues.

Vezi și: Catherine Zeta-Jones, cea mai mândră mamă! Fiul ei a absolvit o universitate de prestigiu

George Burcea a jucat în același film cu Cathrine Zeta-Jones

Cel mai recent proiect semnat de marele regizor Tim Burton se numește „Wednesday” și este un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family”.

Actori celebri, printre care Catherine Zeta-Jones, joacă în serialul regizat de Tim Burton. Serialul este realizat special pentru Netflix, iar filmările au avut loc integral în România. Doar doi români au avut norocul de a primi roluri în filmul care promite să fie unul de succes: George Burcea și Victor Dorobanțu. 

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți din anul 2000 și au împreună doi copii: Dylan, de 21 de ani, care a absolvit recent cursurile unei facultăți de științe politice, și Carys, de 19 ani, care se pare că a moștenit pasiunea părinților pentru film și actorie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net