Catherine Zeta-Jones, cea mai mândră mamă! Fiul ei a absolvit o universitate de prestigiu

Catherine Zeta-Jones a publicat în mediul online un mesaj emoționant în onoarea fiului ei, Dylan, care tocmai ce a absolvit o universitate de prestigiu din Statele Unite. Mândri din cale afară, actrița și soțul ei, Michael Douglas, au participat la ceremonia de sfârșit de an. 

Catherine Zeta-Jones se mândrește cu fiul ei pe rețelele de socializare! Dylan, în vârstă de 21 de ani, băiatul ei și al actorului Michael Douglas, a absolvit prestigioasa Universitate Brown, din Rhode Island, SUA.

Citește și: Aici a fost tratată ca o regină Catherine Zeta-Jones! Ce pretenții a avut actrița cât a fost cazată la Predeal

Fiul lui Catherine Zeta-Jones a absolvit o universitate de prestigiu

Tânărul a obținut diploma de licență, specializându-se în științe politice. În urma ceremoniei de absolvire, Catherine-Zeta Jones (52) a publicat mai multe imagini din timpul evenimentului, alături de un text laudativ la adresa fiului ei. Celebra actriță s-a pozat mândră alături Dylan, care apărea îmbrăcat în roba tradițională, cu toca pe cap.

Felicitări pentru absolvire băiatului meu, mândria mea, bucuria mea, Dylan. Sunt inexplicabil de mândră de tine și te iubesc dincolo de cuvinte.”, a fost mesajul celebrei actrițe.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, în lenjerie intimă la 52 de ani! FOTO

Înainte de marea ceremonie de absolvire, familia a organizat și o cină în cinstea lui Dylan, la care a participat și fratele actriței, Lyndon, cu care tânărul are o relație foarte bună. La vederea unchiului său, care a fost invitat-surpriză, fiul lui Catherine și al lui Michael Douglas a lăcrimat de emoție.

Imortalizând momentul într-un scurt videoclip, Catherine a scris în mediul online:„Surpriză! Cina înainte de absolvire, când fiul meu Dylan își vede unchiul care a venit din Țara Galilor pentru a sărbători această realizare uimitoare. A fost greu să țin secret, dar a meritat.”

Fiica actorilor, Carys, calcă pe urmele fratelui ei

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas mai au împreună o fiică, pe Carys, în vârstă de 19 ani, care tocmai a terminat liceul și este pregătită să calce pe urmele fratelui ei. Și Carys își dorește să studieze tot la Brown, o universitate de prestigiu, din Ivy League, care reprezintă elita școlilor din SUA.

Carys e deja familiarizată cu campusul, având în vedere că ea și mama ei i-au mai făcut mici vizite lui Dylan, în timpul anului universitar. Cei doi frați au o relație foarte bună, iar în cele mai recente poze, din timpul ceremoniei de absolvire, tânărul apare luând-o pe sus pe sora lui, ambii afișând zâmbete largi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net