Catherine Zeta Jones, selfie rar cu soțul ei, Michael Douglas! Actrița nu-și ascunde vârsta cu filtre

Ultima actualizare:

Actrița Cahterine Zeta Jones, în vârstă de 52 de ani, a pozat alături de soțul ei, Michael Douglas, într-un selfie rar și de excepție, apreciat de admiratorii celor doi. 

Catherine Zeta Jones, selfie rar alături de soțul ei, Michael Douglas Foto: Getty
Catherine Zeta Jones, selfie rar alături de soțul ei, Michael Douglas Foto: Getty

Catherine Zeta Jones pare că nu îmbătrânește! Actrița câștigătoare de Oscar arăta incredibil într-un selfie alături de soțul Michael Douglas, în vârstă de 77 de ani. Cei doi parteneri nu obișnuiesc să se pozeze în acest mod, așadar imaginea a fost cu atât mai apreciată de admiratorii acestora.

Catherine Zeta Jones, poză rară cu soțul ei, Michael Douglas

Actrița nu își ascunde imperfecțiunile în spatele filtrelor din mediul online și se prezintă exact așa cum este: naturală și plină de viață. Deși mai are un rid „pe ici, pe colo”, per total, Carherine pare că a reușit să își mențină vie tinerețea de odinioară.

Cei doi soți s-au pozat zâmbind, în timp ce se aflau în mașină, iar Michael Douglas era la volan. Imaginea a fost făcută alb-negru și publicată de celebra actriță pe rețelele de socializare, unde s-a bucurat de multe complimente și aprecieri din partea internauților.

Luna trecută, actrița a împărtășit cu urmăritorii săi și o imagine de familie, în care apăreau și Dylan și Carys, copiii ei cu Michael Douglas. Aceștia se aflau într-o călătorie în junglă, alături de tatăl lor, toți trei pozându-se în dreptul unei superbe cascade. Se pare că Zeta Jones a fost fotograful, astfel că ea nu a apărut în poza cu pricina.

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas s-au căsătorit în 2000, iar la scurt timp a venit pe lume și Dylan, băiatul cuplului, care acum are de 21 de ani. Sora lui, Carys, în vârstă de 18 ani, s-a născut în 2003.

Vorbind recent despre dorințele copiilor săi de a se apuca de actorie, călcând, astfel, p urmele părinților lor, Catherine a spus: „Călătoria pe care am avut-o eu ca actor a fost extraordinară. Așa că nu pot decât să-i încurajez să facă ceea ce le place. Amândoi sunt extrem de străluciți și studiază istoria și politica. Sunt deștepți ca mama lor.”

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net