Jenna Ortega a făcut topul celor 5 ținute favorite din „Wednesday”. Care dintre ele ocupă locul 1

Actrița Jenna Ortega a devenit o adevărată muză pentru toate doamnele și domnișoarele din întreaga lume. Isteria „Wednesday” a lovit puternic și au început să se reproducă absolut toate lucrurile legate de Jenna: ținutele din serial, machiajul ei, coafura, atitudinea, absolut totul! Dar oare ei ce i-a plăcut cel mai mult la personajul său?

După difuzarea sezonului 1 al producției „Wednesday”, Jenna Ortega a fost invitată la numeroase emisiuni și a acordat foarte multe interviuri. 

Care sunt ținutele preferate ale actriței Jenna Ortega, în producția „Wednesday”

Invitată recent în cadrul unei emisiuni, Jenna a vorbit despre cele 5 ținute preferate ale sale, din producția „Wednesday”. Hainele și încălțările pe care aceasta le-a purtat nu sunt chiar cele mai obișnuite, ci din contră. Look-urile în alb-negru i s-au potrivit foarte bine, chiar dacă a mărturisit că i-a luat ceva timp pentru a procesa transformarea radicală în Wednesday, atât la capitolul fizic, cât și la cel psihic. 

Jenna a vorbit despre cele 5 ținute preferate ale sale, din cadrul serialului-fenomen de pe Netflix. 

Citește și - Cât te costă să te îmbraci ca Wednesday Addams. Ce crezi, îți permiți?

Pe locul 5, Jenna a clasat ținuta formată din geaca de piele neagră, bluză și pantaloni tot pe negru, cea pe care a purtat-o atunci când s-a furișat afară din Nevermore. Chiar dacă ținuta respectivă a fost îmbrăcată de actriță o singură dată, se pare că a fost suficient pentru ea pentru a-i acorda chiar și locul 5 în topul preferințelor sale.

Locul 4 a fost ocupat de costumul negru de scrimă. În scenele în care se luptă cu rivala ei, Bianca, Wednesday Addams poartă un costum negru, mulat, care o face să arate foarte bine. Se pare că și Jenna Ortega este de aceeași părere, mai ales că a clasat această ținută pe locul 4. 

Rochia balului ocupă numai locul 3

Deși la nivel mondial femeile caută cu disperare rochia pe care a purtat-o Wednesday la bal, se pare că aceasta nu ocupă locul 1 pentru actrița Jenna Ortega. 

Jenna a clasat ținuta balului pe locul 3, spre suprinderea tuturor. 

Locul 2 a fost ocupat de rochia din scena cu piranha, de la bazinul Dinamo. Ținuta pe care a purtat-o Wednesday atunci este, de fapt, ținuta originală a personajului: rochia neagră, cu mâneci și guler alb. Despre ținută, Jenna Ortega spune că a fost extrem de mândră să o poarte și pentru că i-a plăcut atât de mult, a sugerat să o poarte și în cadrul unui promo pe care l-a filmat pentru serial. 

Locul 1, în mod surprinzător, este ocupat de costumul de pisică pe care l-a purtat la Cupa Poe, acolo unde ea și Enid au câștigat în fața Cărăbușilor Aurii (n.r. - echipa Biancăi). Despre costumul de pisică, Jenna Ortega a spus că este, de departe, preferatul ei. Costumul a fost făcut în totalitate negru, așa cum sunt toate ținutele pe care actrița le poartă în producția Netflix. 

De asemenea, costumului i s-a adăugat și o pereche simpatică de urechi negre, sub forma unei cordeluțe pentru păr, pentru ca look-ul de pisică să fie unul complet. Cel mai probabil costumul de pisică este preferatul Jennei Ortega pentru că îmbină, cu succes, stilul de fetiță cuminte cu stilul unei femei sexy, mai ales prin prisma faptului că îi pune foarte bine în evidență formele. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

barbat suparat jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub lidia buble png
facebook messenger jpeg
image
image
image
image
image
image
baza inalt jpg
gunter jpg
codruta began jpg
Alin Chirilă webp
cub alexandra dinu png
cub cornel Ilie png