S-a făcut anunțul despre sezonul 2 al serialului “Wednesday” de pe Netflix. Când urmează să înceapă

Bucurie mare pentru toți fanii serialului „Wednesday” de pe Netflix. Se pare că sezonul 2 a fost anunțat și va avea premiera în anul 2024. Deci, toată lumea mai are de așteptat!

Cei care au vizionat deja serialul „Wednesday” de-abia așteptau să afle dacă va exista sau nu o continuare a acestuia. Mai multe persoane au confirmat faptul că sezonul 2 al superproducției Netflix va începe în anul 2024.

Despre ce va fi sezonul 2 al serialului „Wednesday”

Dacă până acum s-a făcut mare vâlvă în mediul online pe marginea subiectului „Wednesday”, iată că s-au primit și lămuriri cu privire la sezonul 2 al serialului. Potrivit informațiilor oferite pe pagina „Upcoming Movies”, se pare că există o continuare a producției marca Netflix, însă cea de-a doua parte a serialului-fenomen ar urma să înceapă de-abia în anul 2024. 

„Season 2 of Wednesday is expected 2024!” trad. Sezonul 2 din „Wednesday” este așteptat în 2024) a fost mesajul postat pe pagina de Facebook, alături de un poster cu familia Addams și „Coming Soon”, în dreapta jos.

Nu rata - Jenna Ortega, interviul complet despre personajul Wednesday Addams. La ce oră începeau filmările și cum s-a „metamorfozat”

Mai mult, se pare că sezonul 2 al superproducției Netflix vine și cu ceva schimbări. Acțiunea va fi concentrată atât pe Wednesday, personajul principal al serialului, cât și pe familia Addams. Deci, ceva ne spune că îi vom vedea mai des pe Morticia, Gomez și, să nu uităm, pe Lurch alias George Burcea!

Fanii „Wednesday”, dezamăgiți de anunțul legat de sezonul 2

Nu, nu vă panicați, căci nimeni nu s-a supărat că va exista, de fapt, sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Dezamăgirea tuturor a fost legată de faptul că va apărea atât de târziu o continuare a acestuia. Pe pagina de Facebook „Upcoming Movies”, internauții și-au exprimat nemulțumirea și au început să-i ceară lui Tim Burton să...se miște mai repede!

„Nu pot să cred, atât de târziu? / Vă rog, faceți cumva să apară în 2023, de Halloween / Este o perioadă foarte lungă de așteptare... / Abia aștept să o văd din nou pe Wednesday, e super dacă vom vedea mai multe scene din familia Addams / Iubesc acest serial, de-abia aștept continuarea”, au fost câteva dintre comentariile internauților nerăbdători să vadă continuarea „Wednesday”.

Ce actori români au jucat în primul sezon „Wednesday” de pe Netflix

Pe pagina oficială de Facebook a platformei Netflix au apărut postere cu toți actorii români care au participat la filmările pentru primul sezon al producției. 

Aceștia sunt:

George Burcea, evident, în rolul lui Lurch, deja cunoscut pentru cadrele în care a apărut. Deși puține la număr, acestea au fost mai mult decât relevante pentru ca fanii actorului să-l vadă în ipostaza inedită. 

Victor Dorobanțu, super-magicianul care a jucat rolul lui Thing și care a îndurat cele mai grele condiții de filmare. 

Ana Ularu, ce apare și ea într-o secvență episodică.

Anamaria Marinca, alias The Old Guard. 

Cezar Grumăzescu, la fel, cu secvențe episodice. 

Andrei Duban, în scena din cafeneaua Girueta, un cadru care a durat mai puțin de 3-4 secunde. Acestora li se adaugă numeroși alți tineri care au participat la filmările de grup și au reprezentat, în serial, elevii speciali de la Nevermore. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg