Pe val după ce au jucat în serialul-fenomen „Wednesday”. George Burcea și Victor Dorobanțu, asaltați de contracte

Ultima actualizare:

După ce au jucat în serialul ”Wednesday” în regia lui Tim Burton, filmat în România, se pare că celor doi români din rolurile principale li s-au deschis o mulțime de uși și au o mulțime de oferte. Click! a aflat ce pregătesc.

Premiera serialului, noiembrie 2022. foto: Profimedia
Premiera serialului, noiembrie 2022. foto: Profimedia

Deveniți celebri la Hollywood și în toată lumea cu rolurile lor din ”Wednesday”, adică majordomul Lurch și Mânuța, George Burcea și Victor Dorobanțu sunt chemați la o mulțime de evenimente, unele din ele chiar foarte bine plătite. După ce au fost la premiera din Los Angeles a serialului, unde au stat pe covorul roșu alături de numele grele precum Catherine Zeta-Jones, Jenna Ortega, Gwendoline Christie sau Christina Ricci, cei doi actori au început să primească invitații  în țară dar și în străinătate.

 George Burcea
George Burcea l-a jucat pe majordomul Lurch

Au condiții de staruri, cu limuzine la intrare, dau autografe și se întâlnesc cu fanii. Cel puțin așa se va întâmplă în Costa Rica, pe 5-7 mai, la ComicCon - un prim eveniment organizat cu actori din serialul devenit celebru deja. Se aude că pentru astfel de evenimente vedetele pot primi până la 20.000 de euro pentru câteva zile în care stau de vorbă cu fanii, își fac fotografii cu ei și dau interviuri despre serial.

George Burcea și Victor Dorobanțu pleacă în Costă Rica după „Wednesday”
George Burcea și Victor Dorobanțu pleacă în Costă Rica după „Wednesday”

Va apărea sezonul doi al serialului?

Și acesta este doar începutul pentru actorii noștri, deoarece se pregătește și sezonul al doilea al serialului „Wednesday”, iar Burcea și Dorobanțu vor apărea și ei în noua serie.  Da, este oficial! Serialul Wednesday revine pe Netflix cu al doilea sezon, iar anunțul a fost făcut chiar de platforma de streaming, cât și de Miles Millar și Alfred Gough, producătorii serialului. 

Victor Dorobanțu pleacă în Costă Rica cu Wednesday
Victor Dorobanțu pleacă în Costă Rica cu Wednesday

De-abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un alt sezon și să explorăm lumea înfricoșătoare și stranie a Nevermore”, au anunțat producătorii pentru fanii săi. De aceea, producătorii își doresc prin aceste întâlniri cu fanii din toată lumea să mențină flacăra vie până la apariția continuării mult-așteptate.

George Burcea a mai avut parte de câteva ședințe de dat autografe pe postere și pe jucăriile cu Lurch și s-a simțit extraordinar și chiar a publicat pe rețelele de socializare, la un moment dat, următorul mesaj, dar și un video.

George Burcea, sesiune de autografe în SUA
George Burcea, sesiune de autografe în SUA

„Scriu aceste rânduri cu ochii în lacrimi. Sunt plin de recunoştinţă şi mă bucur de toate lucrurile care se întâmplă acum în viaţa mea. Astăzi am avut prima mea sesiune de autografe şi am trimis iubire tuturor celor care mă îndrăgesc. Vă mulţumesc că îmi sunteţi alături”, scrie George Burcea, care a început să facă naveta între România și diversele țări unde va fi solicitat fie să filmeze, fie să se întâlnească cu fanii.

După ce a stat trei luni în Statele Unite ale Americii, unde l-au chemat contractele, George Burcea s-a întors în țară să-și vadă fetițele, iar acum ar fi într-o perioadă de relaxare acasă, în Botoșani. Tănărul actor, fostul soț al Andreei Bălan, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de vedeta tv Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o în reality show-ul „Ferma vedetelor” de la Pro Tv, în 2020. Viviana l-a însoțit și acum în periplul lor prin SUA și bineînțeles și la premiera de la Los Angeles a serialului.

Cu Viviana la premiera serialului „Wednesday, la Los Angeles. Foto: Profimedia
Cu Viviana la premiera serialului „Wednesday, la Los Angeles. Foto: Profimedia
image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net