Jenna Ortega, superbă la Globurile de Aur 2023. „Wednesday”, într-o ținută Gucci impresionantă

Ultima actualizare:

Gala Globurilor de Aur 2023 a fost un bun prilej ca actorii mari din întreaga lume și din toate tipologiile de film să-și etaleze calitățile fizice. Jenna Ortega, faimoasa Wednesday Addams, a fost nelipsită. 

Jenna Ortega a impresionat și a uimit pe toată lumea cu ținuta pe care a purtat-o în cadrul Globurilor de Aur. Tânăra actriță a ales o creație Gucci, o rochie cu decupaje de tot felul, care îi lăsau pielea la vedere, de culoare bej-rose, cu mânecile stil pelerină, lungă, cu trenă. Coafura a fost una lejeră, căci de când s-a tuns, Jenna Ortega nu prea mai are cum să-și aranjeze părul într-un coc, așa cum ar fi putut înainte de a renunța la podoaba capilară.

Machiajul a fost și el unul simplu, dar de efect. Actrița din „Wednesday” a avut un eyeliner negru, creior dermatograf alb, aplicat pe linia apei, un ruj nude și gene false superbe. 

Apariția Jennei la Globurile de Aur nu a rămas neremarcată, iar fanii ei din întreaga lume au apreciat prezența și imaginea pe care a avut-o, la un eveniment de asemenea importanță. 

Jenna Ortega a ales Gucci pentru Globurile de Aur 2023

Gucci s-a dovedit a fi întotdeauna o alegere populară în rândul celebrităților, așa că a fost perfect logic că a dominat și covorul roșu de la Globurile de Aur din acest an.

Salma Hayek, Michelle Williams și Jenna Ortega au apelat toate la acest brand de lux. Aceasta din urmă i-a dat gata pe toți, fiind îmbrăcată de Enrique Melendez într-o rochie seducătoare, potrivită pentru o zeiță greacă. Și nu în ultimul rând, a fost asortată cu bijuterii Tiffany & Co.

Citește și - Adevăratul motiv pentru care Jenna Ortega a ales să joace în Wednesday: „Acesta este un lucru cu adevărat important”

Confecționată dintr-o țesătură plisată, creația cu decolteu generos a uimit pe toată lumea.

Creația vestimentară purtată de Jenna Ortega va apărea pe podiumuri abia în primăvara anului 2013, ceea ce înseamnă că, din păcate, noi, muritorii de rând, nu putem avea acces la ea. 

Jenna Ortega la Globurile de Aur 2023 / Sursă foto: Instagram
Jenna Ortega la Globurile de Aur 2023 / Sursă foto: Instagram

Globurile de Aur din acest an a reprezentat un eveniment deosebit de special pentru Ortega, deoarece este pentru prima dată când este nominalizată pentru un trofeu. Ea a obținut nominalizarea pentru cea mai bună actriță într-un serial de televiziune, musical sau comedie, pentru rolul principal din serialul „Wednesday” de la Netflix. Show-ul a obținut, de asemenea, o nominalizare pentru cel mai bun serial de televiziune, musical sau comedie.

Ea i-a spus lui Loni Love de la E! pe covorul roșu că a fost încântată de cât de mult a explodat „Wednesday” și, de asemenea, i s-a părut incredibil să fie nominalizată ca actriță latină.

„Am petrecut atât de mult timp la acest serial și am muncit din greu la el, așa că dacă oamenii primesc un fel de bucurie sau un sentiment de fericire din asta, asta mă face foarte fericită. Fac asta de peste un deceniu, așa că simt că am văzut cum Hollywood-ul și-a deschis treptat ușile și a văzut mai mulți actori latino și actrițe latino-americane în roluri principale și să fiu aici în seara asta mă face să mă simt extrem de împlinită”, a spus Jenna Ortega, potrivit presei internaționale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net