Adevăratul motiv pentru care Jenna Ortega a ales să joace în Wednesday: „Acesta este un lucru cu adevărat important”

Ultima actualizare:

Jenna Ortega, actrița care interpretează rolul rebelei Wednesday Addams, a devenit deja faimoasă la numai 20 de ani! Într-un interviu exclusiv pentru Adevărul, vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a dorit să joace în serialul produs de Netflix. 

Adevăratul motiv pentru care Jenna Ortega a ales să joace în „Wednesday“
Adevăratul motiv pentru care Jenna Ortega a ales să joace în „Wednesday“

Actrița americană o descrie pe Wednesday, protagonista filmului omonim marca Netflix, drept „o rebelă stângace în societate“, care știe cine este și ce vrea de la viață, „mai ales într-o lume ca cea din prezent, cu toate telefoanele și rețelele sociale“, scrie Adevărul.

Totodată, Ortega spune că își respectă enorm personajul, mai ales pentru faptul că scoate în evidență originea latino-americană, exact ca a ei.

„Wednesday este un personaj absolut legendar și, în plus, toată viața am fost comparată cu ea. Oamenii mi-au spus întotdeauna că le amintesc de Wednesday, poate pentru că am tendința să fiu foarte reținută și să am un comportament monoton. Am vizionat filmele când aveam nouă ani și abia mai târziu am văzut serialul original”, a precizat tânara actriță, într-un interviu exclusiv pentru Adevărul.

De ce a ales Jenna Ortega să joace în Wednesday“?

„Sincer, multe dintre motivele care m-au determinat inițial să joc în acest serial au fost legate de faptul că Wednesday este un personaj de origine latino-americană, iar acest lucru nu a mai fost niciodată scos în evidență.

De câte ori am ocazia să-mi reprezint comunitatea sau să ofer unor fete care arată la fel ca mine posibilitatea de a se regăsi pe ecran, consider că acesta este un lucru cu adevărat important, nu numai pentru a le ajuta pe ele să aibă încredere și stimă de sine, dar și în beneficiul oricărei persoane creative sau al artiștilor de orice fel.

Așadar, motivul pentru care am acceptat acest rol se leagă de faptul că îmi doresc ca toate acestea să fie văzute. În plus, o ador pe Wednesday”, a explicat Jenna Ortega.

În interviul pentru Adevărul, Ortega vorbește despre colaborarea cu regizorul Tim Burton, dar și despre cea cu Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie și românul Victor Dorobanțu, magicianul care a dat viață lui Thing. Citește pe Adevărul tot interviul cu Jenna Ortega.

Serialul „Wednesday“ a devenit un fenomen în întreaga lume. Potrivit „Hollywood Reporter“, primul sezon a înregistrat 341,2 de milioane de ore de vizionare doar în prima săptămână de difuzare, doborând recordul de 335 de ore deţinut de sezonul patru al altei producții Netflix, „Stranger Things“. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net