Jenna Ortega, schimbare radicală de look! Cum arată acum Wednesday Addams: i-a dezamăgit pe toți!

Jenna Ortega este o actriță căreia îi place tare mult să-și surprindă fanii cu tot felul de lucruri noi. Recent, starul din „Wednesday” s-a afișat cu un look nou, complet diferit de cel cu care deja se obișnuiseră fanii săi. 

Din păcate, schimbarea la care a apelat Jenna Ortega nu a fost întocmai pe placul fanilor săi. Unii dintre aceștia chiar au considerat că nu o avantajează deloc. 

Jenna Ortega s-a afișat cu părul scurt!

În serialul „Wednesday”, Jenna Ortega poartă o perucă de culoare șaten închis, iar în viața reală, actrița are părul vopsit mult mai deschis, într-o nuanță de ciocolatiu. Și, bineînțeles, destul de lung. Pardon, era, căci a decis să-l tundă...

Da, este adevărat! Actrița Jenna Ortega și-a tuns părul. Aceasta a optat pentru un look lejer, un bob scurt și asimetric, cu breton. Schimbarea nu a fost, însă, pe placul tuturor fanilor săi. Majoritatea dintre aceștia i-au comentat la fotografiile pe care le-a postat pe Facebook și i-au spus că îi stătea mult mai bine cu părul lung. 

„De ce te-ai tuns așa? Erai mult mai frumoasă cu părul lung / Erai mai feminină înainte, nu înțeleg de ce ai ales să faci asta...Dacă ție îți place, e bine. Noi te preferam, sincer, cu părul lung... Erai mai frumoasă cu părul lung! Acum zici că nu mai ești tu!” au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit actrița, pe rețeaua de socializare.

Cu toate acestea, au existat și persoane care au complimentat-o pe Jenna pentru alegerea făcută și i-au mărturisit că îi stă mult mai bine cu părul scurt. 

Citește și - Cel mai dorit actor din „Wednesday” este gay! A rupt inimile admiratoarelor

„Ești superbă, tunsoarea te prinde de minune! Vaaaaai, cât de bine arăți / Ai avut mult curaj pentru a te tunde așa... / Ești divină, te rog, ia-mă acasă / Nu poți să-ți imaginezi cât ești de frumoasă. Bine, ai oglindă acasă, în mod cert. Dar noi te vedem și mai frumoasă / Arăți splendid, este o schimbare foarte bună, bravo”, i-au transmis și susținătorii, după postarea fotografiilor cu părul scurt. 

Unii fani cred că Jennei Ortega îi plac femeile

În ultima perioadă, mai multe voci din mediul online au început să spună că Jenna Ortega ar fi atrasă, de fapt, de femei. Cu toate acestea, actrița nu a oferit nicio declarație în acest sens. 

Deși Jenna Ortega s-ar putea să nu fie lesbiană, unii fani ai personajului Wednesday Addams sunt siguri că este. Aceștia susțin că Wednesday și Enid Sinclair, colega ei de cameră, au o apropiere aparte una de cealaltă. Potrivit zvonurilor din presa internațională, Netflix nu tolerează teoriile fanilor cu privire la cele două actrițe. Mai mult, se pare că sunt șterse toate comentariile din care poate să reiasă faptul că Jenna Ortega este lesbiană. 

Pe baza observațiilor, unii fani susțin că Ortega ar putea fi lesbiană și că s-ar întâlni, în secret, cu Enid Sinclair. După cum am spus, niciuna dintre cele două actrițe nu au făcut declarații oficiale în acest sens și este puțin probabil să se întâmple asta. 

Hunter Doohan, în schimb, cel care-l interpretează pe Tyler în serialul „Wednesday”, este gay. Actorul s-a și căsătorit cu iubitul său, în vara acestui an. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net