Cine este Enid din „Wednesday”. Cum arată actrița în viața reală

Serialul „Wednesday” de pe Netflix este un spinoff al serialului „The Addams Family”, dar cu o distribuție complet nouă în care rolurile clasice ale francizei sunt preluate și duse la un alt nivel. Creat de Alfred Gough, Miles Millar și Tim Burton, serialul urmărește viața lui Wednesday Addams de la internatul Nevermore. 

Deși întreaga acțiune se focusează pe Wednesday, personajul principal, noi vrem să vă vorbim, astăzi, despre Enid, simpatica blondă care îi este colegă de cameră!

„Wednesday încearcă să își stăpânească abilitatea psihică emergentă, să zădărnicească o serie de crime monstruoase care au terorizat orașul local și să rezolve misterul supranatural care i-a implicat pe părinții ei cu 25 de ani în urmă - totul în timp ce navighează prin noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore”, se arată într-un sinopsis.

Cine este Enid Sinclair, colega de cameră a lui Wednesday

Emma Myers joacă rolul lui Enid Sinclair, colega de cameră a lui Wednesday Addams (Jenna Ortega), la Academia Nevermore. Vorbind pentru NME despre personajul său, simpatica Emma a spus: „Enid este colega de cameră a lui Wednesday, la Nevermore și este exact opusul acesteia. Dar lucrurile funcționează între ele, căci contrariile se atrag. Enid este foarte pasionată de bârfe, așa că devine informatorul numărul 1 al lui Wednesday”.

Emma nu este străină de lumea filmului deloc. Aceasta a fost cunoscută anterior pentru rolul ei din „The Glades”, o dramă polițistă americană, care a avut 4 sezoane. A rulat timp de 4 sezoane, între anii 2010 și 2013. De asemenea, Emma Myers a mai avut apariții și în filmele „Southern Gospel”, „A Taste of Christmas” și „2021's Girl In The Basement, notează presa internațională. 

Duo-ul de senzație format din Wednesday și Enid a devenit unul dintre cele mai populare din lume, mai ales după difuzarea serialului pe Netflix. 

În viața reală, Emma Myers este departe de fetița colorată din serial. Aceasta are 20 de ani și cochetează cu actoria încă din anul 2010. În ceea ce o privește, a cunoscut celebritatea odată cu rolul lui Enid din „Wednesday”, rol care i-a adus și numeroase aprecieri din partea fanilor producției Netflix. 

Citește și - Ce pantofi a purtat Jenna Ortega, în serialul „Wednesday”. Nu oricine își poate permite să-i cumpere

Simpatica actriță măsoară numai 1.60, dar știți cum se spune...esențele tari se țin în sticluțe mici! Emma este o iubitoare înrăită de animale și susține că acestea îi aduc fericire. S-a mai implicat, de-a lungul timpului, în numeroase proiecte de voluntariat în ceea ce privește salvarea animalelor.

A cochetat și cu televiziunea și este extrem de mândră de punctul în care a ajuns acum, în 2022. Producția Wednesday i-a adus apogeul celebrității, iar rolul lui Enid i s-a potrivit perfect, așa că nu este de mirare că, după Jennna Ortega, Emma Myers este a doua favorită din întreaga distribuție. 

La fel ca Jenna, Emma s-a declarat cucerită de frumusețile din România, iar cel mai mult au impresionat-o, se pare, peisajele noastre montane, desprinse din povești. În serialul Netflix, Enid are abilități speciale, la fel ca toți elevii de la Nevermore. Aceasta face parte dintr-o familie de vârcolaci și o salvează, la un moment dat, pe Wednesday de monstrul Hyde în care s-a transformat Tyler.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net