Cel mai dorit actor din „Wednesday” este gay! A rupt inimile admiratoarelor

Hunter Doohan joacă rolul lui Tyler în serialul-fenomen „Wednesday” de pe Netflix. Actorul de aproape 29 de ani a fost extrem de râvnit de domnișoarele din întreaga lume, dar mare le-a fost acestora dezamăgirea atunci când au aflat că, de fapt, este gay. Mai mult, este și căsătorit!

Serialul „Wednesday” a fost un real succes, încă de la lansarea acestuia pe Netflix. Dacă bărbații din întreaga lume s-au declarat cuceriți de frumusețea actriței Jenna Ortega, domnișoarelor le-a căzut cu tronc Hunter Hoohan, actorul care îl interpretează, în producție, pe Tyler, „iubitul” lui Wednesday.

Hunter Doohan este căsătorit cu un bărbat

Ceea ce nu multă lume știe despre actorul Hunter Doohan este faptul că acesta este gay și este și căsătorit. Pe contul său de Instagram, Hunter a postat și numeroase fotografii de la fericitul eveniment din viața lui, care a avut loc anul acesta, pe 17 iunie. Asumat, Hunter a ales să-și unească destinul cu cel al iubitului său, iar cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești!

„Să încerc să exprim nunta noastră într-o postare pe Instagram este greu. A fost absolut cea mai frumoasă zi din viața noastră! Mulțumesc tuturor celor care au făcut-o atât de specială”, a scris Hunter, în dreptul fotografiei cu soțul său. Cei doi s-au logodit în 2020, iar soțul lui Hunter se numește Fielder Jewett. 

Cine este chipeșul actor din „Wednesday”

Dacă tot am cunoscut această latură a lui Hunter Doohan, haideți să vorbim și despre cine este el, de fapt. Acesta s-a născut pe 19 ianuarie, în anul 1994 în Fort Smith, Arkansas. Ca și semn zodiacal, este Capricorn.

Interesul său pentru actorie există încă din copilărie. Când era la liceu, și-a petrecut cea mai mare parte din timp în cadrul departamentului de teatru. În același timp, a descoperit un teatru local, unde a început să joace pe scenă. Debutul său a fost un real succes, iar specialiștii în domeniu l-au sfătuit să meargă pe acest drum toată viața.

S-a mutat în Los Angeles după absolvire. Planurile sale inițiale erau să urmeze cursurile din cadrul Universității Oklahoma City, pentru a putea obține o diplomă de licență în teatru. A făcut, ulterior, și un stagiu de practică cu un director de casting din Los Angeles pe nume Elizabeth Barnes, după terminarea liceului, pe toată durata verii.

Citește și - Jenna Ortega, interviul complet despre personajul Wednesday Addams. La ce oră începeau filmările și cum s-a „metamorfozat”

După aceea, Hunter Doohan a urmat un program de actorie de doi ani, în Santa Monica. 

A jucat apoi în scurtmetrajele Grace (2013), It's Supposed to be Healthy (2015), Mosh Opera (2016), After You've Gone (2016), Far from the Tree (2017) și Dirty Bomb (2018). Și-a făcut debutul în lungmetraj c Coffee House Chronicles: The Movie (2016), în rolul lui Owen.

A continuat să joace în serialele americane Coffee House Chronicles (2015), Westworld (2018), Schooled (2019), Aware I'm Rare (2019) și What/If (2019). A obținut primul său rol important în televiziune când a fost distribuit ca versiunea adolescentină a lui Warren Cave în serialul Truth Be Told în 2019.

Hunter Doohan, alături de colegii din „Wednesday”
Hunter Doohan, alături de colegii din „Wednesday”

Nu și-a putut îndeplini, până acum, cea mai mare dorință

Atunci când și-a început cariera ca actor, lui Hunter i-a fost extrem de greu să găsească o oportunitate bună în acest sens. Drept urmare, a început să scrie și să realizeze scurtmetraje. Potrivit declarațiilor acestuia din presa internațională, de aici și până la pasul cel mare nu a mai durat mult. „O mare parte din ceea ce am scris eu au fost drame-comedii despre maturitate”, a declarat Hunter Doohan. 

În anul 2017, în martie, actorul american a înființat o companie care îi poartă numele, în Burbank, California. În 2019, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Film Northern Virginia, a câștigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea sa din pelicula Soundwave, din anul 2018. 

În 2020, Hunter Doohan a semnat cu UTA (United Talent Agency). În cadrul companiei s-au mai făcut remarcați și Johnny Depp, Jim Carrey și Dave Chappelle. Cea mai mare dorință a actorului american a fost întotdeauna să învețe să cânte la chitară. Deși a încercat, spune el, de vreo 5 ori, până acum nu a reușit. 

După pierderea tatălui său, Hunter Doohan s-a implicat în ALS (Association Golden West Chapter), o organizație de servicii sociale din Los Angeles, care sprijină persoanele nevoiașe, dar și familiile acestora. De asemenea, este cunoscut și pentru faptul că face donații și voluntariat pentru Team Gleanson din New Orleans.

Rolul lui Tyler din „Wednesday” i-a adus o popularitate colosală, acest lucru fiind vizibil inclusiv pe rețelele sale de socializare, la numărul de urmăritori, care a „explodat”!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net