Andreea Bălan, apariție a la Marylin Monroe la un eveniment monden! A întors toate privirile

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Andreea Bălan (38 ani) a făcut senzație când și-a făcut apariția la un eveniment monden. Îmbrăcată într-o rochie albă a la Marylin Monroe, artista a atras priviri admirative și a fost în centrul atenției.

Nu are planuri mari de Paște pentru că are concert chiar pe 16 aprilie, dar cântăreața a povestit pentru Click! ce va face exact de sărbători, dacă va gusta sau nu din preparatele tradiționale fără să își „strice” silueta, cât de bine se împacă cu colegul ei de scenă, Petrișor Ruge, dar și ce își dorește pentru ea de sărbători.

Nu o atrag produsele din carne

Andreea, ce vei face de Paște?

De Paște merg cu fetițele să luăm lumină, o să le culc ziua și seara mergem la biserică.   Pe 16 aprilie am concert la Baia Mare și mă întorc după aceea acasă, pe 17, stăm acasă.  Nu pot să plec într-o vacanță pentru că am filmări la "Te cunosc de undeva", filmăm pentru sezonul 19 și nu putem pleca. Cred că o să plecăm în mai pe undeva, cel mai probabil tot în Dubai pentru că e scurt drumul pentru ele, ca să aibă răbdare.

Care sunt preparatele tale preferate de sărbători?

Eu nu prea mănânc multă carne, nu prea mănânc grăsime. Nu mănânc prăjeli, nu mănânc cârnați, nu mănânc grăsimi. Încerc să fiu disciplinată pentru că  fac sport în fiecare zi și trebuie să fii disciplinat de la o anumită vârstă încolo, dar mănânc și cozonac și pască. Sală fac acasă, câte 30 de minute în fiecare zi. E o disciplină, mă țin de ea chiar dacă vreau sau nu vreau. 

Cum e relația ta cu Petrișor Ruge? Cât de bine vă înțelegeți?

De 17 ani. Este cea mai longevivă relație din viața mea, de prietenie. Petrișor este ca satelitul meu, este omul meu de bază și fără  el nu aș putea să creez aceste show-uri minunate, toate coregrafiile. Am și dansatoare vechi, de 15 ani, sunt a doua mea familie.

Nu v-ați ciondănit niciodată în privința coregrafiei?

Nu, pentru că fiecare e pe partea lui. Eu îl ascult! Când e vorba de coregrafie eu îl ascult și când e vorba de organizarea evenimentului în sine și de ce trebuie să facem pe scenă, el mă ascultă pe mine. Suntem foarte echilibrați și mi se pare extraordinar că am ajuns la un nivel la care noi ne înțelegem din priviri. Și pe scenă, dacă vreau să fac o acrobație nouă, pur și simplu, mă uit la el, îi fac două semne și el știe foarte bine ce trebuie să facă. Și apoi, corpurile noastre sunt atât de bine coordonate.

Andreea Bălan: „Am tot ce îmi doresc!"

Cu Andreea Antonescu te întâlnești de Paște, vă vizitați?

Nu cred. Eu sunt acasă cu fetițele, apoi plec la concert dar  cu ea am concerte pe 1 iunie la Brașov. Avem mai multe concerte cu trupa Andre, am și singură și cu Andre. Facem concerte în continuare cu Andre doar că nu mai lansăm piese, că nu are sens. Oamenii vor să asculte piesele vechi.

Știu că tu ești workaholică și nu te oprești, dar ce îți dorești tu de Paște, de aceste sărbători, pentru tine?

Păi am tot ce îmi doresc! Sunt sănătoasă, am două fetițe minunate, mama e sănătoasă. Financiar am tot ce îmi doresc! Sunt bine cu mine, am iubire de sine, vibrația mea e înaltă, ce să zic!

Ești ok ca mămică singură? Te descurci foarte bine!

Da!  Cu cât copiii cresc, devine mai ușor pentru că te înțelegi cu ei. Fetele sunt foarte ascultătoare și foarte cuminți și sunt foarte disciplinate. Adică și dacă aș fi venit astăzi cu ele la  acest eveniment, nu le-ai fi simțit și ar fi fost extrem de cuminți și  liniștite.

Dar pentru  sufletul tău, așa, ce îți dorești?

Sufletul meu e împlinit, pentru că eu sunt bine cu mine și fericită cu mine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net