Imaginile care îl vor răni enorm pe George Burcea. Unde a plecat Andreea Bălan cu fetițele: are legătură cu Victor Cornea

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și-a luat cele două fetițe pe care le are cu fostul soț, George Burcea, și au plecat să-l susțină pe Victor Cornea într-o nouă zi din cariera lui. Artista s-a filmat pe tribuna terenului de tenis, împreună cu Ella și Clara. 

Andreea Bălan alături de fiicele sale
Andreea Bălan alături de fiicele sale

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Ella și Clara sunt extrem de apropiate de iubitul mamei sale. Acestea au și rămas acasă de câteva ori cu el și cu mama artistei, în timp ce ea se afla în turnee. 

Fetițele Andreei Bălan, din ce în ce mai apropiate de Victor Cornea 

Cântăreața împărtășește imagini cu felul în care decurge fiecare zi a sa. Fanii nu pierd din vedere niciun detaliu, astfel că mulți s-au bucurat să o vadă pe Andreea și copilele ei pe tribună, la meci, susținându-l pe Victor Cornea. 

Fotografia postată de Andreea Bălan / foto: Instagram
Fotografia postată de Andreea Bălan / foto: Instagram

Andreea Bălan, fericită că iubește și este iubită 

Blondina și jucătorul de tenis s-au cuplat în primăvara acestui an, și de atunci sunt de nedespărțit. Se iubesc cu patos și petrec mult timp unul în compania celuilalt. 

Recent, într-un vlog pe canalul ei de YouTube, Andreea Bălan a împărtășit cu urmăritorii ei o serie de declarații despre relația pe care o are cu tenismenul. 

„Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit în sfârșit dragostea. Ce frumos sună. Cred că unii dintre voi știți că în sfârșit iubesc și sunt iubită. De ce spun în sfârșit? Deoarece în ultimii doi ani am fost singură și iată că, în sfârșit, m-am îndrăgostit și pot să vă povestesc cum este dragostea, cât de frumoasă e dragostea.

Așadar, de ziua mea, pe 23 iunie, am putut să fac marele anunț: sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea, singurul jucător român clasat în top 70. (...) Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară, și bineînțeles, am fost foarte curioasă să merg cu el la turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile. Am putut să fac acest lucru deoarece a venit vacanța și fetițele mele, Eluța și Clăriuța, aveau stabilită deja o lună de zile să o petreacă cu tatăl lor. Așa că toată luna iulie am fost liberă ca pasărea cerului (...)

După ce s-a terminat turneul din Germania, am venit acasă împreună și am plecat într-o minivacanță la Sibiu, la părinții lui, și astfel i-am cunoscut părinții. Am aflat că lui Victor îi plac foarte mult plimbările în natură. (...) Apoi am venit acasă de la Sibiu și a venit ziua mea.”, a povestit Andreea Bălan.

image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net