Andreea Bălan și George Burcea, întâlnire de gradul 0! Și-au dus împreună fetițele la școală: „Ne bucurăm cu toții de toate”

Ultima actualizare:

Astăzi, 11 septembrie 2023, copiii din România au pășit bucuroși în noul an școlar. La rândul lor, copiii vedetelor nu au fost mai prejoși, căci însoțiți de părinți au mers la școală. Amintim acum de fetițele pe care Andreea Bălan și George Burcea le au împreună. 

George Burcea și Andreea Bălan și-au dus fetițele la școală / foto: Arhivă personală
George Burcea și Andreea Bălan și-au dus fetițele la școală / foto: Arhivă personală

În ciuda scandalurilor de după divorț, Andreea Bălan și George Burcea au decis să îngroape securea războiului de dragul și pentru binele copilelor. Așa se face că, vrând-nevrând, au fost nevoiți să dea ochii unul cu celalalt astăzi, când le-au dus pe Ella și Clara la școală. 

George Burcea: „Creștem alături de copiii noștri” 

Pe contul de Instagram al actorului apar două postări speciale pentru el. George Burcea s-a postat atât cu Ella, cât și cu Clara, transmițând mesaje emoționante. 

Clara, fiica cea mică a celor doi a pășit în grupa mare. Tatăl ei i-a transmis doar gânduri bune, căci timpul va trece repede. 

„Domnișoara șoricel, Clara a pășit în grupa mare și sunt sigur că nici nu voi clipi bine, iar ea va fi în clasa I. Până atunci ne bucurăm cu toții de toate. Doamne ajută, să îi fie cu zâmbete și dragoste🙏♥️”, a scris George Burcea în dreptul fotografiei cu fiica cea mică. 

În dreptul fotografiei cu Ella, George Burcea a mărturisit că emoțiile care l-au cuprins au fost asemănătoare cu cele pe care le trăia el în momentul în care era copil și mergea pentru prima dată la școală. 

Timpul trece, iar noi, cu greșeli și cu lecții noi de viață, cu lacrimi și cu bucurii, creștem alături de copiii noștri. Clasa I pentru Ella Maya. Am avut emoții ca atunci când eu am pășit pentru prima dată în școală. Să o ajute Dumnezeu să fie sănătoasă, iar pe noi să ne ajute să îi putem oferi tot ceea ce ea are nevoie♥️🙏”, a scris actorul în dreptul fotografiei cu fiica cea mare, Ella Maya. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net