George Burcea și Viviana Sposub s-au împăcat! Actorul a iertat-o, chiar dacă își făcuse un nou iubit

După o relație de trei ani de zile, în luna iulie a acestui an, Viviana Sposub (26 de ani) și George Burcea (35 de ani) au ales să meargă pe drumuri separate. Și totuși, în ciuda faptului că în urmă cu câteva zile ea se afișa cu un alt bărbat pe rețelele sociale, iată că, după doar câteva săptămâni în care au stat despărțiți, cei doi s-au împăcat și se iubesc ca-n prima zi.

George Burcea și Viviana Sposub sunt din nou împreună / Foto: Instagram
George Burcea și Viviana Sposub sunt din nou împreună / Foto: Instagram

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, anunța în luna iulie, pe rețelele de socializare, Viviana Sposub (26 de ani).

Dar iată că, după doar câteva săptămâni în care cei doi au stat despărțiți, dragostea plutește din nou în aer! Recent, s-au împăcat și se iubesc ca-n prima zi, cu toate că fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a apărut, zilele trecute, în mediul online, alături de un alt bărbat care, potrivit zvonurilor, ar fi fost noul ei iubit.

Cei doi au fost văzuți împreună vineri

Cei doi au fost surprinși împreună, vineri / Foto: Captură video cancan.ro
Cei doi au fost surprinși împreună, vineri / Foto: Captură video cancan.ro

Cei doi au fost surprinși împreună vineri, atunci când Viviana Sposub s-a dus singură la clinica lui Tuncay Ozturk, ex-partenerul Andreei Marin. Îmbrăcată diferit față de cum ajunsese, a ajuns la un bloc în zona Amzei, unde cei de la cancan.ro l-au zărit și pe George Burcea (35 de ani). Acesta i-ar fi cumpărat flori și pepene, după care s-a întors acasă. Să se fi împăcat cei doi cu adevărat? 

Potrivit imaginilor realizate de sursa menționată, așa ar părea, că Viviana Sposub și George Burcea formează din nou un cuplu și au trecut peste neînțelegerile din trecut.

Timp de trei ani, George Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai pasionale cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi aratău des cât de mult se iubesc, așa că fanilor le-a venit greu să creadă că cei doi nu mai sunt împreună. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net