Cu ce bărbat celebru s-a iubit Viviana Sposub, înainte de a fi cu George Burcea. I-a zis „adio” din cauza unei femei

În urmă cu ceva timp, Viviana Sposub (26 de ani) anunța pe rețelele de socializare că, după o relație de trei ani de zile, ea și George Burcea (35 de ani) au decis să o ia pe drumuri separate. Însă, înainte de a îl cunoaște pe actor, Viviana a fost într-o relație cu un alt bărbat, căruia i-a spus adio după o greșeală care a deranjat-o. Cine a fost acesta?

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după trei ani de relație / Foto: Instagram
Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după trei ani de relație / Foto: Instagram

Înainte de a forma un cuplu cu actorul George Burcea (35 de ani), pe care l-a cunoscut în cadrul unui show TV, Viviana Sposub (26 de ani) a avut o altă relație. Mai exact, cu un celebru comediant de la noi din țară: Ionuț Rusu (31 de ani). Ea a povestit de ce au ajuns să o ia pe drumuri separate, după ce au decis să pună punct relației.

Motivul pentru care Vivina i-a spus adio fostului iubit

Se pare că, în timp ce se afla într-o relație cu comediantul, Viviana a cunoscut-o pe cea mai bună prietenă a acestuia - Ruxi. Totul a fost ok, asta până când, aflați într-o vacanță toți trei, totul s-a destrămat. Se pare că, Ionuț Rusu i-ar fi greșit vedetei de televiziune, astfel că s-a produs o ceartă între cei doi, iar dacă asta nu era de ajuns, Ruxi a fost de partea ei, fapt ce a generat o nouă ceartă. Așa că, Viviana a decis să îi spună adio iubitului ei și să o ia pe căi separate.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacante împreună, la petreceri. Eram că o gașca. Prietena cea mai buna și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanta când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se baga în oala noastră și în momentul ăla am rupt: Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag”, a declarat în spațiul public Viviana Sposub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net