Cine îi alină lui George Burcea suferința pricinuită în urma despărțirii de Viviana Sposub? Imaginile spun tot!

George Burcea și Viviana Sposub și-au spus adio după trei ani de relație plină de iubire și împlinire. Din motive încă necunoscute, cei doi au considerat că este cel mai bine pentru ei să se despartă. Acum, actorul își vindecă durerea în preajma celor mai importante persoane din viața lui: fetițele sale. 

Cum își petrece timpul actorul, după despărțirea de Viviana / foto: Colaj Click!
Cum își petrece timpul actorul, după despărțirea de Viviana / foto: Colaj Click!

Recent, pe contul de Instagram al lui George Burcea, în secțiunea InstaStory, fostul soț al Andreei Bălan a postat un clip video unde apar și cele două fiice pe care le au împreună - Clara și Maia. 

George Burcea petrece timp în compania fiicelor sale

Recent întors din America, locul unde a locuit vreme de șase luni cu fosta sa iubită, actorul și-a luat fetițele și a plecat la Botoșani, la mama și străbunica lui, unde petrece clipe unice în compania persoanelor dragi inimii sale. 

„Fetele o văd pe străbunica a treia oară. Străbunica plânge. Fetele nu știu de ce. Eu o iubesc. Noi o iubim. Ea încă plânge. Și se roagă la Dumnezeu să mai trăiască puțin. Plânge iarăși. Noi o iubim. Și plângem! Mulțumim Lui că o avem”,  spunea acum câteva zile George Burcea, pe Instagram.   

Viviana Sposub: „Eu și George nu mai formăm un cuplu”

În urmă cu doar câteva ore, Viviana Sposub a postat în social media anunțul separării ei de actor. Deși anumite zvonuri deja apăruseră, ea le-a confirmat în urmă cu doar câteva ore. Și-a anunțat fanii prin intermediul unei postări că relația de trei ani de zile pe care a avut-o cu fostul soț al artistei Andreea Bălan a ajuns la final. 

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net