S-au despărțit! După 3 ani de relație, George Burcea și Viviana Sposub au decis să pună punct

Vreme de trei ani de zile, George Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai pasionale cupluri din showbiz-ul românesc. Iubirea lor era expusă ori de câte ori se ivea ocazia, astfel că puțini se gândeau că vor ajunge să-și spună „adio”. 

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit / foto: Colaj Click!
Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit / foto: Colaj Click!

Pe contul de Instagram al Vivianei Sposub, în secțiunea InstaStory, vedeta a făcut un anunț șocant, prin care anunța că ea și fostul soț al Andreei Bălan au mers pe drumuri separate. Semn că nici ea, dar nici fostul partener, nu trec printr-o perioadă prea bună, a precizat că au nevoie de liniște și de discreție. 

Viviana Sposub a anunțat despărțirea de George Burcea 

Tânăra a fost cea care a anunțat fanii de destrămarea cuplului pe care îl forma cu George Burcea. Deși s-au iubit vreme de trei ani de zile și au trecut împreună și prin bune, dar și prin rele, viața i-a luat prin surprindere și i-a dus pe drumuri separate. 

În ultima perioadă, fanii au observat că cei doi erau din ce în ce mai distanțați. În timp ce George Burcea își vizita bunica la țară, împreună cu cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan, la rândul ei, Viviana Sposub se afișa singură la evenimente. Acum, ea a confirmat zvonurile apărute anunțând despărțirea. 

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.

Cum se înțelegeau Viviana Sposub și George Burcea 

Viviana Sposub și George Burcea au fost împreună 3 ani / foto: Social media
Viviana Sposub și George Burcea au fost împreună 3 ani / foto: Social media

Cei doi foști iubiți s-au cunoscut în urma unui reality-show, rămânând nedespărțiți de atunci. Mereu Viviana Sposub i-a ținut partea lui George Burcea și îi lua apărarea în fața fostei soții, când era acuzat că nu se ocupă de fetițe așa cum ar trebui. 

În urmă cu ceva timp, Viviana declara că relația lor era una „frumoasă și sănătoasă”, și se susțineau unul pe celălalt mereu. 

 „Ne bucurăm de o relație foarte frumoasă și sănătoasă, au trecut aproape doi ani de când formăm un cuplu. Cred că relația noastră a trecut prin foarte multe etape, dar, cum să zic, ne-am dus din bine în mai bine. Ne-am cunoscut tot mai mult, ne-am legat mai mult. Suntem foarte sudați și mă bucur că toate merg înspre bine, indiferent de hopurile pe care a trebuit să le trecem împreună și de toate discuțiile din presă. La urma-urmei, orice se întâmplă în afara relației noastre, cumva nu ne interesează. Contează ce este între noi.

Au fost momente dificile în relația noastră, așa cum cred că orice cuplu întâlnește la un moment dat. Niciodată nu m-am gândit să mă despart de George și cred că nici el nu a făcut acest lucru, pentru că suntem prea frumoși împreună. Ar fi păcat să pierdem ce am construit împreună. Trecem peste orice moment dificil și ne gândim că scopul nostru este să fim fericiți împreună’’, a declarat Viviana pentru Ego.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net