Explozie de fericire și îmbrățișări! Fiica lui George Burcea a sărit în brațele Vivianei: «Te iubesc»

Ultima actualizare:

George Burcea a serbat recent ziua de naștere a fiicei sale Ella Maya, care a împlinit șase ani, iar la mica petrecere a luat parte, fetița cea mare, Clara, dar și iubita tatălui, Viviana Sposub. Ceea ce puțini știau este că micuța Ella Maya este absolut topită după partenera tatălui ei. Actorul a împărtășit un filmuleț adorabil, în care fetița aleargă în brațele prezentatoarei TV. 

Fiica lui George Burcea a sărit în brațele Vivianei: «Te iubesc»
Fiica lui George Burcea a sărit în brațele Vivianei: «Te iubesc»

George Burcea a petrecut alături de fiicele sale și partenera de viață, Viviana Sposub, asemenea unei adevărate familii, cu ocazia zilei de naștere a fetiței cele mici Ella Maya. Actorul și-a dorit din suflet să aibă parte de câteva momente pline de fericire și recunoștință, alături de fiicele sale și Viviana Sposub. 

Citește și: Imaginile care o vor face pe Andreea Bălan să explodeze! Misty, soția lui Keo, prietenă la cataramă cu Viviana Sposub. Ce spune despre George Burcea

Actorul a împărtășit noi imagini de la mica petrecere de familie, unde fetițele sale și Viviana s-au distrat de minune, alături de sora și mama prezentatoarei. Vedeta de la Kanal D pare să aibă un har natural de comunica cu cei mici, iar fiicele lui George Burcea au acceptat-o în viața lor și își manifestă afecțiunea față de aceasta.

Află și: VIDEO George Burcea, imagini idilice, de colecție, cu fiicele sale și ale Andreei Bălan, în vizită la străbunica Maria

Burcea a împărtășit o filmare o filmare adorabilă în care Viviana Sposub îi oferă un cadou Ellei Maya, o păpușă cu o garderobă fabuloasă ce conține o mulțime de rochițe colorate și elegante. 

Interesant și: Ce plan are George Burcea cu fiicele sale, cât Andreea Bălan e plecată în America Express?

«Ca la «Bravo, ai stil!», cum aveam eu multe ținute, la fel ți-am luat și eu ție o păpușică ce are toate ținutele din lume» i-a explicat cu drag Viviana. Micuța Ella Maya a avut o reacție minunată și a strâns-o în brațe pe iubita tatălui ei. 

«Te iubesc» i-a spus fericită Viviana, fericită că darul ei i-a produs o asemenea bucurie fetiței.

Momentul a fost cu adevărat unul copleșitor de emoționant, iar actorul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a le arăta fiicelor sale cât de mult le iubește. 

George Burcea și Viviana Sposub se  îndreaptă cu pași repezi spre altar

George Burcea și frumoasa prezentatoare de la Kanal D, Viviana Sposub, s-au cunoscut în cadrul emisiunii «Ferma» unde s-au și îndrăgostit. Relația lor a întâmpinat multe piedici, actorul fiind implicat și într-un scandal public cu fosta soție, Andreea Bălan, însă în ciuda greutăților cei doi și-au fost alături la bine și la greu. 

Actorul a declarat într-un interviu recent pentru Click! că are de gând să o ia de soție pe Viviana Sposub, întrucât este o femeie pe care o iubește enorm de mult. 

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a dezvăluit George Burcea pentru Click!. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net