VIDEO George Burcea, imagini idilice, de colecție, cu fiicele sale și ale Andreei Bălan, în vizită la străbunica Maria

Ultima actualizare:

George Burcea s-a bucurat de clipe magice alături de micuțele sale, Ella și Clara Maria și le-a dus pe fetițe în satul unde a copilărit pentru a-și întâlni străbunica din partea tatălui. Imaginile împărtășite de actor, în care fiicele sale se joacă alături bunică, sunt de-a dreptul idilice. 

George Burcea foto Facebook

George Burcea este un tată cu adevărat fericit, căci a avut ocazia de a pleca în vacanță alături de fiicele sale, Ella și Clara Maria, semn că Andreea Bălan respectă decizia judecătorilor care au decis asupra custodiei comune. 

Actorul a plănuit o destinație întru totul specială pentru micuțele sale, este vorba de satul bunicilor, Puțureni, unde el copilărit și a adunat o mulțime de amintiri ce i-au îmbogățit sufletul. Reîntâlnirea lui george Burcea cu bunica sa, Maria, străbunica fiicelor sale, în vârstă de 85 de ani a fost una extraordinar de emoționantă. 

Actorul a împărtășit o fotografie emoționantă alături de una dintre cele mai importante și iubitoare femei din viața sa, care l-au crescut cu dragoste necondiționată, bunica sa, Maria. 

George Burcea este vizibil marcat de această frumoasă revedere și are aproape ochii în lacrimi. El scris și câteva cuvinte de suflet dedicare lui «mamaie»

«Așa mă priveste de 34 de ani. Mamaie sau Mămuța ( cum îi spunem noi în familie). Te iubim. 85 de ani. Să te gasim sanatoasa si anul viitor»

George Burcea, un tată model? Ce spun sursele din anturajul actorului

George Burcea traversează o perioadă benefică în plan personal și pare că momentele furtunoase din trecut, dominate de scandalul divorțului de Andreea Bălan sunt doar o tristă amintire. Actorul și-a regăsit liniștea alături de iubita sa, Viviana Sposub, care i-a fost alături la bine și la greu, chiar dacă acest aspect ar fi putut s-o coste imaginea în fața publicului. 

Surse din anturajul actorului au declarat în exclusivitate pentru Click! că George Burcea are mereu grijă ca micuțelor să nu le lipsească nimic, chiar dacă este ocupat cu filmări și onorarea altor contracte. 

"Este un tată așa grijuliu și atent la nevoile fiicelor lui. Nu vrea să le lipsească nimic. În plus, le duce acasă mereu la orele stabilite", ne-au spus surse apropiate actorului,

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net