Adevărul despre despărțirea dintre George Burcea și Viviana Sposub. De ce a plecat actorul fără ea în vacanță

După ce s-a zvonit că s-a despărțit de George Burcea, Viviana Sposub spune că speculațiile privind relația lor sunt false și nu au niciun fel de probleme în cuplu. 

George și Viviana sunt împreună de trei ani / foto: arhivă personală
George și Viviana sunt împreună de trei ani / foto: arhivă personală

Zvonurile au apărut, după ce George a fost în vacanță fără Viviana Sposub, iar acum se află la Botoșani, la mama lui, împreună cu fetele sale. Actorul s-a întors, de curând, din Statele Unite, unde a stat aproximativ 6 luni.

Lui George Burcea i-a fost foarte dor de fiicele sale așa că, în consecință, a decis să petreacă timp împreună cu ele. Le-a dus pe Ella și Clara la munte, însă Viviana Sposub nu i-a însoțit, așa cum obișnuia să o facă până acum.

„Am fost cu fetele într-o minivacanță, la munte, la Ferma Dacilor, la tabăra de canto a lui Cezar Ouatu. Ne-am simțit foarte bine, am stat o săptămână.

Acolo te deconectezi de toate, mănânci direct de la sursă. S-au implicat și ele în activități, au stat cu ceilalți copii. Vreau să mă bucur de toată această perioadă în care voi sta cu copiii’, a mărturisit George Burcea pentru cancan.ro.

Nici la Botoșani nu merg împreună

Totodată, George Burcea a spus că pleacă și la Botoșani cu fetele, iar Viviana nu va veni cu ei nici de data aceasta. „Vom merge și la mama, la Botoșani, săptămâna aceasta. Nu le-a mai văzut de foarte mult timp, ea acum stă singură. Vom pleca doar noi trei, așa îmi doresc, e vacanța noastră. Am vrut să fiu doar eu cu fetele. În plus, nici pentru Vivi nu-i ușor când e cu noi”.

Lipsa Vivianei din vacanțe i-a îngrijorat pe fani. Totuși, George Burcea a asigurat pe toată lumea că totul este în regulă. Ella și Clara și-au revăzut străbunica, iar întâlnirea a fost una extrem de emoționantă.

„Fetele o văd pe străbunica a treia oară. Străbunica plânge. Fetele nu știu de ce. Eu o iubesc. Noi o iubim. Ea încă plânge. Și se roagă la Dumnezeu să mai trăiască puțin. Plânge iarăși. Noi o iubim. Și plângem 🙏 Mulțumim Lui că o avem”.

Sunt de nedespărțit de trei ani

Viviana și George sunt împreună de trei ani și în tot acest timp au fost, practic, de nedespărțit. Actorul nu știe dacă își mai dorește și alți copii. „Sincer, nu știu dacă aș vrea să mai am alți copii. Mă mai gândesc la asta”.

Cât timp George Burcea își petrece vacanța cu cele două fetițe, Viviana Sposub se ocupă de ea. Fosta prezentatoare și-a anunțat fanii că a început să meargă din nou la sala de fitness.

„Pentru a vă mai ține la curent cu viața mea, astăzi o să fac ceva ce nu am mai făcut de doi ani de zile, ceva foarte important pentru mine și anume mă întorc la sală, dar încă nu mi-am făcut curaj.

Stau de jumătate de oră lângă sală și nu știu ce aștept, dar aștept ceva, o motivație… Am început ușor, dar tare determinată… Sunt într-o formă foarte bună, deși nu am mai făcut sport de foarte mult timp. Dar cu toate astea, îmi doresc să revin la sală, pentru că îmi dă o stare de bine”, a explicat Viviana Sposub pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net