Ce pensie alimentară mică plătește George Burcea fetițelor pe care le are cu Andreea Bălan: „Nu mi-e rușine că veniturile mele nu sunt cele speculate”

Ultima actualizare:

Conflictul continuă între Andreea Bălan și George Burcea, iar actorul a venit cu declarații incredibile despre problema pensiei alimentare. Tensiunea dintre cei doi a luat amploare după ce George Burcea a cerut o ordonanță președințială pentru a putea vorbi cu fiicele lui.

George Burcea a mers în Statele Unite pentru promovarea serialului „Wednesday”
George Burcea a mers în Statele Unite pentru promovarea serialului „Wednesday”

Problemele pe tema custodiei continuă între Andreea Bălan și George Burcea, iar de data aceasta, actorul a venit cu declarații dure pe tema pensiei alimentare pe care trebuie să o plătească. Conflictul dintre cei doi a venit după ce actorul a spus că nu a putut să își contacteze cele două fiice, în timp ce a fost plecat în Statele Unite. George Burcea a declarat că:

„Spune că nu am plătit pensia alimentară de 4 luni. Cum poate să mintă în halul ăsta? Ea știe bine că pensia este plătită la zi. Dar crede că poate să “demonstreze” minciuna. De ce? Deoarece cât am fost plecat în America am avut probleme cu cardul. Am rugat-o să îmi trimită un cont de Western și a spus că ea nu are timp să se deplaseze să ia banii. Am făcut tot posibilul să plătesc, rugând un prieten să facă transferul de pe contul lui.

     Ține una cu “cei 500 RON” pe care eu i-aș fi stabilit singur. Oameni buni, credeți că într-un proces atât de mediatizat care ține de mai mult de 3 ani și care, apropo, încă nu s-a încheiat (așa cum se spune în presă), pot eu să decid ceva de capul meu? Judecătoria a decis în funcție de veniturile mele ca pensia alimentară să fie 595 RON. Da! Ați auzit bine! Nu mi-e rușine să spun că veniturile mele nu sunt cele speculate în articole. Nu mi-e rușine să zic că nu am câștigat cât aș fi vrut în anii ăștia. Atât am avut, iar pensia a fost hotărâtă în conformitate cu veniturile. Să nu mai spun că mare parte din banii câștigați s-au dus către avocați. De ce? Pentru că de aproape 3 ani jumătate sunt târât în procese, mi se trimit notificări aproape lunar și toate lucrurile astea costă cum nu vă puteți închipui. Însă până acum am câștigat fiecare proces și sper că așa va fi în  continuare.

   Credeți că dacă aveam mai mult, nu dădeam copiilor? Recunosc faptul că am lângă mine și o parteneră care mi-a fost alături mereu, din toate punctele de vedere și pentru asta îi mulțumesc. Iar fetițele de câte ori au venit la mine și la Vivian, au fost tratate cu tot ce ne-am permis noi mai frumos. Cât va mai continua mama copiilor să își mai bată joc de faptul că situația mea financiară nu este la nivelul ei. A făcut asta pe tot parcursul relației, o face și acum. Ea e superioară și toți cei din jurul ei, inferiori. Dar lucrul acesta se va schimba. Mă dezvolt pe zi ce trece, sunt mândru de toată activitatea mea, muncesc enorm la visul meu, dar o fac în ritmul meu. Nu suntem toți predestinați să facem nu știu ce sumă de bani până la nu știu ce vârstă și nu ar trebui să ne lăsăm călcați în picioare din acest motiv. Am susținerea unei partenere extraordinare și simt că am înflorit”, a scris George Burcea pe contul său de Facebook.

Scandalul a izbucnit pe tema custodiei

George Burcea a fost nevoit să plece în Statele Unite, iar actorul spune că nu a putut să ia legătura cu cele două fiice ale sale. 

     „Și legat de faptul că mă “laud cu activitatea intensă în America”, vreau să zic doar că mă simt atât de binecuvântat de tot ce mi se întâmplă și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare clipă pentru oportunitatea pe care mi-a oferit-o.

     Se vorbește despre “iertare” și apoi se face referire la “cele 3 secunde”…

     Dar nu mai pun la suflet lucrurile astea. Însă nici nu pot să stau cu mâinile în sân când văd ce acuzații mi se aduc. Deși nu am mai făcut nicio declarație publică despre acest subiect de mai bine de jumătate de an, acum nu am mai putut să tac.

     Mă rog pentru liniște și înțelepciune. Și pentru sănătatea familiei mele. Iertați-mă că trebuie și voi să luați parte la tot acest război”, a mărturisit acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net