Ionuț Rusu, starul de la iUmor, se răsfață în zonele de fițe din București. Cu ce "rival" a ieșit la cafea

Ultima actualizare:

După ce numărul său despre rugăciunile din România a rămas cel mai popular din istoria iUmor, cu aproape 16 milioane de vizualizări, pe contul oficial de Youtube al emisiunii, Ionuț Rusu a intrat cu brio în rândul vedetelor de comedie. Click! l-a surprins cu un alt coleg de breaslă, la o cafea scumpă.

Ionuț Rusu. Fotografii: BLITZ
Ionuț Rusu. Fotografii: BLITZ

Ionuț Rusu a intrat în atenția publicului după ce a fost finalist iUmor în anul 2016, atunci când câștigătoare a fost desemnată Maria Popovici. Chiar dacă nu a pus mâna pe premiul de 20.000 de euro, Ionuț Rusu a câștigat nortorietate, iar drumul i-a fost deschis în lumea showbiz-ului, dar și în online, acolo unde este urmărit de peste 240.000 de oameni pe Instagram și de peste 760.000 pe canalul de Youtube. 

Ionuț Rusu, aproape 16 milioane de vizualizări cu numărul de la iUmor

Ionuț Rusu rămâne în istoria iUmor cu celebrul număr cu rugăciuni, care la ora actuală a strâns aproape 16 milioane de vizualizări pe contul de Youtube al emisiunii de la Antena 1. El recunoaște că show-ul i-a schimbat viața. „Participarea la această emisiune a constituit debutul unei etape noi în viața mea. M-am bucurat de toate facilitățile pe care mi le-a oferit notorietatea, însă, în același timp, am simțit că am o datorie față de public, și anume aceea de a le oferi un content similar celui care mi-a adus recunoștința oamenilor", povestea umoristul.

Ionuț Rusu, la o cafea cu Cucu, de la "Noaptea Târziu"

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe simpaticul umorist în zona Beller-Dorobanți, o zonă frecventată de VIP-urile autohtone. Ionuț era însoțit de un alt coleg de breaslă, Cucu (Horațiu Cuc), de la Noaptea Târziu, pe care l-ați văzut și în show-ul Survivor, în 2021. Cei doi au băut o cafea scumpă, la un local de fițe din zonă, după care au plecat spre Centrul Vechi. Cei doi au fost foarte binedispuși, au glumit și au râs întruna, așa cum le stă bine unor actori de comedie. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net