Ce au făcut George Burcea și Viviana Sposub, imediat după despărțire. Oamenii au reacționat dur!

Ce au făcut George Burcea și Viviana Sposub, imediat după despărțire. Oamenii au reacționat dur! Urmăritorii au considerat că gestul a fost total nepotrivit din partea celor două vedete.

viviana sposub si george burcea

Motivul despărțirii dintre cele două vedete

După cum știm, George Burcea și Viviana Sposub și-au spus „adio” după 3 ani de relație, vreme în care au împărțit și bune și rele. Fanii au rămas uimiți la auzul veștii, deși de ceva timp li s-au arătat semne potrivit cărora cuplul nu mai era așa aproiat. Viviana se afișa singură pe la evenimente, în timp ce George pleca la țara cu fetițele pe care le are cu Andreea Bălan. Zvonurile au fost confirmate de Viviana într-un InstaStory unde cerea discreție din partea tuturor cu privire la separarea lor.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.  

George Burcea și Viviana Sposub au șters pozele împreună cu fetițele
George Burcea și Viviana Sposub au șters pozele împreună cu fetițele

Motivul despărțirii, potrivit informațiilor apărute în presă, ar fi faptul că drumurile și speranțele de viitor ale celor doi nu s-ar mai fi potrivit. După ce au ajuns în America Viviana spera să își realizeze cariera acolo și să devină o celebritate, însă timpul scurt petrecut pe meleaguri străine nu i-a fost în avantaj. În același timp, Burcea își dorea să se întoarcă pentru a fi alături de fetițele sale. Așadar, planurile lor de viitor nu mai corespundeau așa că ar fi decis ca fiecare să își vadă de drumul său. Totuși, nu știm direct de la ei ce s-a întâmplat, mai ales că un gest recent făcut de cei doi arată că nu s-au despărțit în relații atât de bune.

Gestul care i-a pus pe fani pe jar

La scurt timp după despărțire cei doi care spuneau la un moment dat că se iubesc mult și se susțin reciproc se pare că s-au dat uitării cam repede. Atât George Burcea, cât și Viviana au șters orice poză de pe feed pe care o aveau împreună, semn că au șters cu buretele cei 3 ani de relație care i-au unit. Totuși, Viviana se pare ca încă a păstrat Highlight-urile ăn care apare alături de George și fetițele sale. Să fie George cel care s-a detașat mai repede de relație? Ei bine, acest gest i-a revoltat pe mulți fani care ar fi spus că în loc să șteargă pozele cu ei, mai bine le-ar fi explicat fetițelor ce s-a întâmplat între ei. În același timp unii fani au comentat că de când nu mai e cu Viviana, fetițele lui George sunt mult mai fericite, și alții ar fi spus că George nu o merita, de fapt, pe Viviana.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net