Viviana Sposub, uite ce ai pierdut! George Burcea e complet transformat: cum arată acum actorul

Timp de trei ani, George Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai pasionale cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi aratău des cât de mult se iubesc, deci nimeni nu se aștepta să își spuna adio.

George și Viviana s-au despărțit, de curând / foto: arhivă personală
George și Viviana s-au despărțit, de curând / foto: arhivă personală

În urmă cu aproape o lună, pe contul de Instagram al Vivianei Sposub, în secțiunea InstaStory, vedeta a făcut un anunț șocant, prin care anunța că ea și fostul soț al Andreei Bălan au mers pe drumuri separate.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.

George nu pare să sufere după despărțire

Recent, George Burcea a publicat, pe Instagram, o imagine în care putem spune fără nicio urmă de îndoială că este foarte sexy și, cel puțin aparent, pare să fi trecut peste despărțirea de Viviana. Îmbrăcat modern, cu o super atitudine, George Burcea a atras atenția tuturor cu noua lui imagine de „băiat rău”. 

Recent întors din America, locul unde a locuit vreme de șase luni cu fosta sa iubită, actorul și-a luat fetițele și a plecat la Botoșani, la mama și străbunica lui, unde petrece clipe unice în compania persoanelor dragi inimii sale.

„Fetele o văd pe străbunica a treia oară. Străbunica plânge. Fetele nu știu de ce. Eu o iubesc. Noi o iubim. Ea încă plânge. Și se roagă la Dumnezeu să mai trăiască puțin. Plânge iarăși. Noi o iubim. Și plângem! Mulțumim Lui că o avem”, spunea acum câteva zile George Burcea, pe Instagram.

Motivul din spatele despărțirii. Ce nu i-a convenit Vivianei Sposub? 

Jurnaliștii de la cancan scriau atunci că fosta iubită a actorului își dorea să evolueze în carieră și să-și clădească un viitor pe meleaguri străine, dorință care ar fi fost în contradictoriu cu dorința lui George Burcea de a reveni în România, pentru a fi alături de fetițele pe care le are cu Andreea Bălan. 

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timă, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi, potrivit sursei amintite. 

image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net