Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu Victor Cornea: „Pot să vă povestesc cât de frumoasă e dragostea”

Ultima actualizare:

După mai multe experiențe amoroase, ce s-au lăsat cu suferință și scandaluri, Andreea Bălan (39 de ani) și-a găsit în sfârșit liniștea alături de Victor Cornea (29 de ani) și nu se sfiește să recunoască că este mai fericită ca niciodată. În noul său vlog, artista a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu tenismenul.

Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu Victor Cornea / Foto: Instagram
Andreea Bălan, noi dezvăluiri despre relația pe care o are cu Victor Cornea / Foto: Instagram

În noul său vlog, publicat pe canalul ei de YouTube, Andreea Bălan (39 de ani) a făcut dezvăluiri și a vorbit deschis cu fanii ei despre relația pe care o are cu jucătorul de tenis, Victor Cornea (29 de ani). Cântăreața a dat detalii despre începutul relației, cât și prima întâlnire cu părinții tenismenului și cum și-a petrecut vara împreună cu iubitul ei.

Andreea Bălan: „Și astfel i-am cunoscut părinții”

„Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit în sfârșit dragostea. Ce frumos sună. Cred că unii dintre voi știți că în sfârșit iubesc și sunt iubită. De ce spun în sfârșit? Deoarece în ultimii doi ani am fost singură și iată că, în sfârșit, m-am îndrăgostit și pot să vă povestesc cum este dragostea, cât de frumoasă e dragostea.

Așadar, de ziua mea, pe 23 iunie, am putut să fac marele anunț: sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea, singurul jucător român clasat în top 70. (...) Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară, și bineînțeles, am fost foarte curioasă să merg cu el la turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile. Am putut să fac acest lucru deoarece a venit vacanța și fetițele mele, Eluța și Clăriuța, aveau stabilită deja o lună de zile să o petreacă cu tatăl lor. Așa că toată luna iulie am fost liberă ca pasărea cerului (...)

După ce s-a terminat turneul din Germania, am venit acasă împreună și am plecat într-o minivacanță la Sibiu, la părinții lui, și astfel i-am cunoscut părinții. Am aflat că lui Victor îi plac foarte mult plimbările în natură. (...) Apoi am venit acasă de la Sibiu și a venit ziua mea.

„Victor nu a putut să fie alături de mine de ziua mea”

Victor nu a putut să fie alături de mine de ziua mea, deoarece a plecat la un alt turneu în Austria, și eu am fost singurică cu fetele acasă de ziua mea, dar am făcut o minipetrecere așa și am primit un buchet superb de trandafiri roșii de la Victor. (...) Între timp, Victor s-a întors acasă și am plecat împreună la Wimbledon. Am avut ocazia ca la Wimbledon să stau la câțiva metri de Prințesa Kate Middleton și de Roger Federer. (...)

În tot acest timp, fetițele Eluța și Clărița  erau cu tatăl lor, pe undeva la Botoșani, în căruță, pe căruță, în capaci, undeva pe la Lacul lui Eminescu, deci fetele s-au distrat foarte bine, am vorbit cu ele zilnic și îmi povesteau cât de mult se distrează, așa că m-am simțit foarte bine, totodată și din acest punct de vedere că știam că ele sunt mulțumite, fericite, și că au parte de o altfel de experiență. (...)

„Să vedem unde mai plecăm în această toamnă”

Am venit acasă la începutul lunii august și, în total, pot spune că am fost în șase turnee, de la începutul verii până acum. Mi-a plăcut foarte mult, am cunoscut oameni noi, un cerc nou de prieteni, o altă lume pot spune, am călătorit, am văzut locuri frumoase, am învățat foarte multe lucruri frumoase despre lumea tenisului și totodată m-am îndrăgostit de lumea tenisului prin ochii iubitului meu, Victor.

Chiar acum când filmez, Victor este în America la US Open, unul dintre cele mai mari turnee din lume și sunt atât de fericită că a reușit să ajungă acolo, iar eu sunt trup și suflet, mă uit pe platformele de streaming și văd meciurile în direct. Abia aștept să se întoarcă acasă cu victorii peste victorii și să vedem unde mai plecăm în această toamnă”, a dezvăluit Andreea Bălan, în vlogul său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net