Andreea Bălan se plimbă cu iubitul tinerel, iar George Burcea are grijă de fetițe. Actorul e un tătic de nota 10: uite cum le răsfață

Ultima actualizare:

De când formează un cuplu cu Victor Cornea, Andreea Bălan radiază de fericire, duce o viață frumoasă, plină de călătorii, lângă iubitul său mai tânăr cu aproape 10 ani. Cântăreței pare să îi priască din plin povestea de dragoste cu tenismenul, care durează de luni de zile. Când Andreea Bălan e plecată, fetițele sale - Ella și Clara - rămân de multe ori în grija bunicii sau cu tatăl lor - George Burcea. 

George Burcea, Ella și Clara, Andreea Bălan Foto: colaj Click!
George Burcea, Ella și Clara, Andreea Bălan Foto: colaj Click!

George Burcea, postare nouă cu fetele 

Recent, George Burcea a urcat pe Instagram o poză în care apar și fetițele sale: Ella și Clara.  Actorul și-a luat fetele cu el la filmări, dovadă descrierea pozei: „Ale mele. Au venit pe set cu tati". Postarea a stârnit numeroase reacții. În tot acest timp, Andreea Bălan se află într-o altă vacanță alături de iubitul tinerel, tenismenul Victor Cornea. 

Vacanță împreună cu fetele 

În iunie, George Burcea a revenit în România după mai multe luni petrecute în Statele Unite, unde a lucrat la câteva proiecte. Actorul a avut parte de o scurtă vacanță pe carea petrecut-o împreună cu fiicele sale, Ella și Clara, pe care le are din căsnicia cu Andreea Bălan.

S-au cazat la o cabană, au mâncat cireșe negre, au dansat și și-au făcut și un nou prieten: o pisică pe care au intenționat să o aducă acasă, la București.

Noaptea, Ella a dormit în pat cu pisica găsită, iar Burcea a postat clipul cu cele două îmbrățișate, pe Instagram, alături de mesajul: „Prima dimineață împreună”.

Viviana Sposub nu i-a însoțit în vacanță

În imaginile postate de George Burcea pe rețelele de socializare nu a apărut Viviana Sposub, care de obicei își însoțește iubitul peste tot. În timp ce George și fiicele lui s-au distrat la fermă, fosta prezentatoare de televiziune s-a bucurat din plin de o serie de shopping. Rămasă singură acasă, Viviana a decis să meargă la cumpărături pentru a-și reînnnoi garderoba.

Victor Cornea, gest suprem de iubire pentru Andreea Bălan

Recent, după câteva luni de relație, cântăreața i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, care par extrem de încântate de iubitul mamei lor. Și nu doar atât, dar artista pare mai fericită ca niciodată alături de noul ei partener. Și nici sportivul nu se sfiește să își arate dragostea față de cântăreață, drept dovadă, acesta i-a făcut un cadou iubitei sale.

Andreea Bălan a publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, un videoclip în care apare un prosop cu numele ei. Mai exact, se pare că Victor Cornea și-a personalizat prosopul de la Roland Garros cu numele artistei!

image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net