Andreea Bălan a strălucit la brațul lui Victor Cornea la prima apariție mondenă! Cum s-au îmbrăcat cei doi: „Băi, fată, radiezi lângă el”

Andreea Bălan și-a întâlnit iubirea vieții! Nu o spunem moi ci chiar artista care se declară mai îndrăgostită ca niciodată! După eșecuri amoroase și lacrimi amare, Andreea este în sfârșit fericită alături de Victor Cornea, cel care a reușit să îi cucerească inima și să o aducă în culmea fericirii. După ce s-au afișat în online și în public de atâtea ori, acum îndrăgostiții și-au oficializat relația și la primul lor eveniment monden împreună. 

Prima apariție mondenă a Andreei Bălan cu Victor Cornea
Prima apariție mondenă a Andreei Bălan cu Victor Cornea

Andreea Bălan a apărut la brațul lui Victor la primul lor eveniment monden. Sportivul s-a întors cu o înfrângere de la US Open, dar frumoasa artistă a avut grijă să îl consoleze cum doar ea știe, așa că i-a făcut o mega surpriză și l-a așteptat la aeroport! Blondina a fost însoțită desigur și de cele două fetițe ale sale care sunt la fel de topite după Victor, motiv pentru care, odată ajung la aeroport s-au aruncat în brațele lui. Andreea a filmat tot momentul, vizibil emoționată și a împărtășit imaginile cu fanii de pe Instagram.

Bine ai venit acasă, iubirea mea! Te iubim mult”, i-a transmis Andreea Bălan iubitului său Victor Cornea.

Prima apariție mondenă a Andreei Bălan cu Victor Cornea

Nici bine nu a ajuns acasă Victor, că imediat Andreea l-a luat la un eveniment monden! Artista s-a îmbrăcat cu o rochie de un roșu aprins care i-a scos în evidență talia de viespe și picioarele delicat sculptate, în timp ce Victor a purtat un costum negru, cu o cămașă albă la care a adăugat un papion negru.

Artista a postat numaidecât pozele pe Instagram care au adunat o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor care recunosc că nu au mai văzut-o atât de fericită pe Andreea.

Sărbătorind viaţa cu dragostea vieţii mele”, este mesajul transmis de Andreea Bălan, semn că trăiește un adevărat vis cu Victor.

Fanii au reacționat instant:

„Băi fată! Tu radiezi lângă el! VIVA l’amore!”

„Superbi, se citește iubirea şi fericirea pe faţa voastră! Iar tu Andreea radiezi cum nu ai făcut-o niciodată.”

„Fericire maximă… Nu degeaba se spune că cine seamănă se adună. Semănați puțin la fizionomie, fericire și viața lungă.”

„Mă ia cu palpitații… sunteți superbi. Să fiți sănătoși și să vă bucurați din plin de fiecare clipă.”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net