Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele Andreei Bălan. Se poartă cu ele de parcă ar fi copiii lui! VIDEO

Ultima actualizare:

Relația Andreei Bălan (39 de ani) cu Victor Cornea (29 de ani) avansează pe zi ce trece și par mai fericiți ca niciodată. Tenismenul aproape a devenit un membru al familiei și petrece tot mai mult timp acasă la ea, alături de fetițele cântăreței, care s-au acomodat rapid cu noul iubit al mamei lor.

Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele Andreei Bălan / Foto: Instagram
Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele Andreei Bălan / Foto: Instagram

Victor Cornea (29 de ani) a fost plecat zilele trecute, participând în turneul US Open, care are loc în perioada 28 august - 10 septembrie. Fiind eliminat în primul tur al probei de dublu, România rămânând fără reprezentant masculin la Grand Slam-ul american, tenismenul a ajuns ieri pe meleagurile românești. A fost întâmpinat la aeroport de către partenera sa Andreea Bălan (39 de ani) și fiicele sale.

Mai mult decât atât, se pare că tenismenul nu s-a întors cu mâna goală, ci cu mici cadouri pentru fetițele artistei. Într-un videoclip publicat de aceasta pe contul său de Instagram, micuțele par mai fericite ca niciodată alături de partenerul mamei lor.

Cum le răsfață Victor Cornea pe fetițele partenerei sale

Bine ai venit acasă, iubirea mea. Te iubim mult”, a fost mesajul care a însoțit videoclipul publicat de către cântăreață pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Se pare că jucătorul de tenis s-a gândit să le aducă fetițelor două păpușele de pluș. Și nu este prima dată când Victor Cornea arată că este apropiat de micuțe, acesta a petrecut timp cu ele și când artista se afla la concert.

Sportivul are grijă să le facă toate poftele celor mici și să nu le refuze nimic, ba chiar a început să le învețe tenis pe micuțe, iar ele par extrem de încântate de iubitul mamei lor. „Pe fete le-am dat la academie și acum fac de 2 ori pe săptămână și le place super mult. Victor este singurul român în top la dublu, pe locul 70”, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”.

Victor Cornea este primul bărbat pe care Andreea Bălan l-a prezentat micuțelor ei, după divorțul de George Burcea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net