Afirmații șocante despre Victor Cornea: „Se vede că e ghidat de entitățile de lumină”. Ce se vede în fotografia tenismenului

Victor Cornea este plecat peste hotare la US Open 2023, acolo unde face echipă alături de sârbul Nikola Cacic. Recent sportivul a postat câteva imagini de la antrenamente, care au stârnit reacții uimitoare din partea urmăritorilor. Afirmațiile pe care le-au făcut fanii sunt șocante!

Cum a cucerit-o Victor pe Andreea
Cum a cucerit-o Victor pe Andreea

Cum a cucerit-o Victor pe Andreea

Din câte știm între Andreea Bălan și Victor Cornea există o relație cu totul deosebită. În ultimul timp Andreea se lasă tot mai mult descoperită de fani și, nu de puține ori, și-a lăsat la iveală o latură sensibilă și profundă pe care artista o nutrește. Andreea este foarte atrasă de spiritualitate, practică meditația și afirmațiile pozitive și nu se ferește să discute deschis despre aceste obiceiuri care i-au schimbat viața. La un moment dat chiar a mărturisit pe Instagram că practica meditații în care vizualiza partenerul ideal pentru ea. Ei bine, iată că de câteva luni viața parca i-a ascultat cererile și i-a trimis omul potrivit pentru ea și anume pe sportivul Victor Cornea. Recent artista a mărturist în cadrul emisiunii Xtra Night Show cum a reușit Victor să o cucerească.

Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan
Cum a cucerit-o Victor Cornea pe Andreea Bălan

„Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea.

Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj «Felicitări, Andreea, ești genială». Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu «Ce frumoasă sunt», că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Victor Cornea protejat de forțele spirituale?

Așadar, amândoi sunt atrași de zona spirituală. Un alt lucru care a atras atenția asupra deschiderii față de profunzimea și partea nevăzută a vieții în ceea ce îl privește pe Victor, reprezintă chiar ultimele poze postate pe Instagram de pe terenul de la US Open. În a doua imagine se observă o pată albă, ca o lumină, care a făcut-o pe o urmăritoare să afirme că Victor este susținut de „entitățile de lumină”.

„În a doua fotografie se vede că e ghidat de entitățile de lumină.”, a spus urmăritoarea de pe Instagram.

Nu putem afirma cu siguranță că așa este, însă ce știm sigur este faptul că Andreea îi trimite lui cele mai pure gânduri pentru a-l susține în această etapă importantă din cariera sa. Chiar Victor a mărturisit că de când este cu Andreea se simte mai liniștit și mai productiv pe teren. Oricum ar fi, gândurile și energia pozitivă își au impactul lor în orice activitate, așa că sunt binevenite mereu.

Ce sunt entitățile de lumină

Se spune că entitățile de lumină sunt ființe spirtituale considerate a fi pozitive, benefice și pline de lumină, care pot oferi ghidare, protecție și sprijin în evoluția personală și spirituală a individului.

În diverse tradiții spirituale și filozofii esoterice, entitățile de lumină sunt adesea percepute ca fiind entități superioare, înțelepte și pline de compasiune, care ne pot ajuta în căutarea noastră de cunoaștere, înțelepciune și creștere interioară. Aceste entități pot fi considerate îngeri, ghizi spirituali, învățători divini sau energii ale universului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net