Ce i-a trimis Victor Cornea Andreei Bălan, chiar și de la distanță. Când a văzut asta, artista a lăcrimat de bucurie

Ce i-a trimis Victor Cornea Andreei Bălan, chiar și de la distanță. Când a văzut asta, artista a lăcrimat de bucurie! Mai exact, sportivul i-a făcut un cadou cu totul deosebit artistei, un cadou de suflet ce poate fi considerat un semn în relația lor!

Andreea Bălan a primit un cadou deosebit de la Victor Cornea
Andreea Bălan a primit un cadou deosebit de la Victor Cornea

Andreea Bălan a primit un cadou deosebit de la Victor Cornea

De câteva luni Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. După o perioadă în care artista a fost împlinită pe toate planurile mai puțin pe plan personal, iată că soarta i-a surâs în cel mai frumos mod. Nimic nu a stat în calea iubirii dintre ea și sportiv, nici diferența de vârstă de 10 ani, nici vorbele rele ale oamenilor, nici cariera, dimpotrivă! Se pare că se înțeleg fantastic de bine și deja se comportă ca o familie minunată, mai ales că Victor este foarte îndrăgit de fetițele Andreei, dar și de mama ei. 

Cei doi nu ratează nicio ocazie să își arate iubire unul față de celălalt. Gurile rele pot spune că totul a decurs prea repede între ei, însă știm prea bine că atunci când două suflete sunt făcute unul pentru altul nici timpul, nici vârsta, nici distanța, nimic nu mai contează. Cel mai probabil așa este și în cazul lor, mai ales că, să fim sinceri, seamănă extrem de mult unul cu altul, iar chimia dintre ei e deosebită, exact ca în cazul sufletelor pereche.

Andreea Bălan și Victor Cornea, ca două suflete pereche
Andreea Bălan și Victor Cornea, ca două suflete pereche

Ei bine, cum spuneam nici distanța nu contează între doi oameni care se iubesc. Recent, Victor Cornea și-a arătat încă un gest de iubire față de Andreea, chiar și de la mii de kilometri distanță. Sportivul este plecat peste ocean la US Open, acolo unde va juca la dublu alături de sârbul Nikola Cacic. Totuși, acesta și-a făcut timp să îi trimită iubitei sale un buchet imens și superb de flori, însoțit de mesajul „Dor de tine! Te iubesc!”.

Andreea a făcut publice imaginile cu florile în care se vede clar cât este de emoționată. Ceea ce este și mai intrigant în acest lucru este faptul că, după cum a spus artista, acestea sunt florile pe care le vedea în meditații atunci când vizualiza partenerul de viață perfect pentru ea. Ei bine, acesta este un motiv în plus să credem că cei doi s-au atras în mod spectaculos unul în viața altuia în calitate de „suflete pereche” sau chiar „flăcări gemene”.

„Așa arată fericirea. So blessed 🙏 Love you Victor Cornea 🥇 Be the best at US Open 🎾🌈🎼✨ PS: Cand a aterizat la NY eu am primit acest buchet 💐 cu florile pe care le vedeam mereu în meditațiile mele atunci când vizualizam sufletul pe care mi-l doream lângă mine.🙏”, a spus Andreea pe Instagram.

Pe lângă asta și Victor a declarat că între el și Andreea există o „conexiune divină”, iar frumoasa artistă îi face mult bine. De când este cu ea, acesta spune că se simte mult mai relaxat, mai ales pe teren, așa că ne așteptăm ca zilele acestea Victor să dea rezultate minunate la US Open, mai ales că iubita lui cu siguranță îi trimite cele mai frumoase gânduri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net