Ce i-au făcut fetițele Andreei Bălan lui Victor Cornea, în timp ce artista era la concert. Când a văzut, nu i-a venit să creadă!

Relația Andreei Bălan cu Victor Cornea avansează pe zi ce trece. Tenismenul aproape a devenit un membru al familiei artistei, petrecând destul de mult timp acasă la ea, alături de fetițele ei, în timp ce ea se află la concert.

Fetițele Andreei Bălan petrec timp de calitate cu iubitul ei / foto: Colaj Click!
Fetițele Andreei Bălan petrec timp de calitate cu iubitul ei / foto: Colaj Click!

În timp ce Andreea Bălan se afla la concert, Victor Cornea avea grijă de cele două fetițe ale ei, având grijă să le facă toate poftele. Vedeta a postat pe InstaStorry un screenshot din timpul unui videocall cu iubitul ei și una dintre fetițe. 

Fetițele Andreei Bălan s-au acomodat rapid cu noul partener al mamei sale 

Victor Cornea are grijă să le facă toate poftele celor mici și să nu le refuze nimic, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să le lase pe copile să-i aranjeze părul. Pesemne că s-au distrat, după cum arată și imaginea de pe Instagram, în care tenismenul are părul prins în elastice.

Se vede cu ochiul liber energia pozitivă emanată în casa artistei, de către fetițe și iubitul ei, care nu a avut nicio problemă în a se lăsa pe mâna lor pentru a se alege cu câteva codițe în păr, prinse cu elastice colorate. 

Imaginea postată de artistă în social media / foto: Captură InstaStory
Imaginea postată de artistă în social media / foto: Captură InstaStory

Victor Cornea: „Mă susține cu toată inima” 

Victor Cornea a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Bălan. Jucătorul de tenis a avut un parcurs bun în anul 2023, reușind să câștige 5 turnee Challanger la dublu: Oeiras, San Remo, Rovereto, Tenerife și Oeiras 5. El consideră că relația pe care o are cu celebra cântăreață l-a ajutat să se mențină într-o formă de zile mari, fiind cea care l-a susținut și l-a însoțit în majoritatea turneelor. 

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. - râde)!

Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. - pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, povestea Victor Cornea, potrivit Digi Sport. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net