Cu cine s-a iubit Victor Cornea înainte de a fi cu Andreea Bălan. Tenismenul e „leșinat” după blonde!

Victor Cornea (29 de ani) și Andreea Bălan (39 de ani) trăiesc, de câteva luni, o adevărată poveste de dragoste și par de nedespărțit, mai ales că, recent, artista i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara. Dar se pare că, înainte de a începe relația de iubire cu cântăreața, tensimenul a mai avut o iubită, tot o frumoasă blondină!

Cu cine s-a iubit Victor Cornea înainte de a fi cu Andreea Bălan / Foto: Captură video
Cu cine s-a iubit Victor Cornea înainte de a fi cu Andreea Bălan / Foto: Captură video

Înainte de a avea o relație cu Andreea Bălan (39 de ani), Victor Cornea (29 de ani) s-a iubit cu o altă blondă atrăgătoare, de care părea îndrăgostit până peste cap. În urmă cu doi ani, cei doi au fost surprinși în zona parcului Herăstrău, acolo unde acesta a ieșit la o plimbare romantică alături de frumoasa lui parteneră, pe nume Iulia, nota cancan.ro, la vremea respectivă. 

Iulia, blonda care i-a furat inima tenismenului înaintea Andreei Bălan

Tânăra care l-a cucerit pe tenismen la acea vreme, activa în Baroul București din luna iunie a lui 2009. După ce s-au plimbat de mână prin parc, cuplul s-a oprit într-o parcare, s-au îmbrățișat și s-au sărutat cu patos, ca mai apoi să urce în bolidul de lux pe care îl avea Victor Cornea.

Se pare că sportivul are o slăbiciune pentru blonde, mai ales că acum a ales una care este cu 9 ani mai mare ca el. Și totuși, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Bălan. Recent, i-a făcut și o surpriză iubitei sale. Mai exact, se pare că Victor Cornea și-a personalizat prosopul de la Roland Garros cu numele artistei. În plus, le-a cunoscut pe fiicele acesteia, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea. 

Tenismenul s-a înțeles de minune cu cele două fetițe, chiar a început să le învețe acest sport pe micuțe, iar ele par extrem de încântate de iubitul mamei lor. De când sunt împreună, cuplul radiază de fericire și nu se sfiește să își arate iubirea în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net