Andreea Bălan radiază! Unde a dus-o iubitul tinerel și cum și-au dat frâu liber sentimentelor

Andreea Bălan e mai fericită că niciodată în brațele iubitului său tinerel, jucătorul de tenis român Vlad Victor Cornea (29 de ani), mai mic cu 9 ani decât artista. De când și-a recunoscut relația și s-a afișat cu Victor Cornea, Andreea Bălan radiază.

Este toată numai un zâmbet și dragostea i se citește pe chip. Artista și-a însoțit iubitul în Suedia, acolo unde acesta a fost invitat să participe la Nordea Open, un turneu de tenis ATP Tour 250 din turul ATP, desfășurat la Båstad, Suedia, cei doi profitând de fiecare clipă pe care o petrec împreună.

Mână în mână până când lumea se sfârșește!”, a fost comentariul pus de Andreea Bălan la o poză în care apare în mașina cu care ea și iubitul ei au fost preluați de la aeroportul din Suedia. Pe tot pracursul drumului proaspeții îndrăgostiți s-au ținut de mână iar artista a avut un zâmbet de femeie îndrăgostită și nu s-a putut abține să nu facă postări cu ea și tenisman-ul. Chiar și Victor Cornea a zâmbit în toate filmările pe care cântăreața le-a făcut în escapada lor romantică din Suedia, și-a luat iubita după gât și a pupat-o părintește pe cap.

Tu, eu și marea! Dragoste, fericire, libertate!”, a mai adăugat Andreea Bălan din Northen Sea, care cât timp a stat acolo, în fiecare dimineață filma de pe geamul de la hotel priveliștea cu țărmul și pontonul care se vedeau din cameră. Surse din apropierea artistei spun că vedeta este extrem de fericită și că și-a găsit liniștea în brațele jucătorului de tenis român, ceea ce se și poate observa cu ochiul liber.

Când a recunoscut relația cu Victor Cornea 

La ceas aniversar, chiar pe 23 iunie atunci când a împlinit vârsta de 39 de ani, Andreea Bălan a recunoscut faptul că este fericită și acest lucru se datorează  noului bărbat din viața ei.

Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a scris artista pe Instagram. Iar meritul a fost și al celui mai nou iubit al său, Victor Cornea.

Într-un interviu acordat Antenei Stars, artista a  spus din nou cât este de fericită.

Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc, iar sănătatea familiei mele, a fetițelor mele, a mamei mele și a mea este foarte importantă. În ultimii ani am găsit liniștea în interiorul meu și m-am echilibrat” a mărturisit cântăreața.

A lăsat fetele la George Burcea

În timp ce ea este plecată în Suedia cu iubitul său, cele două fetițe ale ei, Ella și Clara, sunt împreună cu tatăl lor, actorul din Wednesday, George Burcea, proaspăt despărțit de Viviana Sposub.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
heidi klum cannes2024 profimedia jpg
Trupa Axxa a rămas fără Mihai Onilă
image
actualitate.net
image
actualitate.net