Victor Cornea a dus-o pe Andreea Bălan în culmea extazului! Tenismenul i-a arătat „comoara” lui. FOTO

Ultima actualizare:

Andreea Bălan (38 de ani) și jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea (29 ani de ani) formează unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul autohton.

Andreea Bălan iubește din nou / foto: arhivă personală
Andreea Bălan iubește din nou / foto: arhivă personală

Cântăreața și-a însoțit noul iubit în Germania, la turneul ATP Stuttgart și acum par să fi trecut la un alt nivel. Originar din Sibiu, Victor Cornea i-a cucerit iremediabil inima Andreei Bălan și a dus-o în camera cu...comori! Stați așa, nu vă gândiți la prostii. Artista a avut ocazia să-i vadă trofeele și medaliile primite în cariera de tenismen. 

Mândră tare de reușitele iubitului său, Andreea Bălan a postat pe story câteva imagini din camera în care Victor Cornea își ține trofeele, dar i-a și dat tag, pesemne că nu mai vrea să se ascundă de nimeni.

Diferența de nouă ani nu contează

Aceastea sunt trofeele lui Victor Cornea / foto: arhivă personală
Aceastea sunt trofeele lui Victor Cornea / foto: arhivă personală

După ce a trecut prin mai multe drame sentimentale, Andreea Bălan pare să-și fi găsit fericirea în brațele lui Victor. Dacă la început se ascundeau, acum, cântăreața și iubitul ei își fac declarații de dragoste fără perdea pe rețelele sociale.

Deși până acum nu a arătat interes pentru acest sport, Andreea Bălan a devenit, brusc un mare fan al tenisului. Ea a publicat, pe rețelele de socializare, fotografii de pe terenul de tenis și s-a arătat foarte încântată de acest sport. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram.

Chiar dacă între ei este o diferență mare de vârstă, mai precis 9 ani, se pare că aceasta nu este un impediment în fața iubirii lor. Andreea a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste în ultimii ani, dar acum pare mai fericită ca oricând.

Andreea Bălan și noul său iubit
Andreea Bălan și noul său iubit

Dragostea este tot ce contează

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan mărturisea că nu pune preț pe lucrurile materiale, ci viața personală este cea care contează cel mai mult. „Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva.

Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine.

Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebată ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubi, să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă.

Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai sunt o problemă de foarte mult timp așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea este locul 1.212 mondial la simplu, asta pentru că și-a concentrat atenția către proba de dublu, clasament în care ocupă poziția a 84-a ATP, cea mai bună din carieră.

În 2023, Cornea a câștigat 5 trofee la dublu, toate la competiții de tip challenger.

Acum 9 ani, în 2014, el într-o fotografie care avea să se viralizeze. Alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net