Andreea Bălan are un nou iubit? Bărbatul e cu 9 ani mai tânăr decât blondina: „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan (38 de ani) și jucătorul de tenis Victor Vlad Cornea (29 ani de ani) sunt, probabil, cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Cântăreața și-a însoțit nou iubit, în Germania, la turneul ATP Stuttgart, conform gsp.ro.

Andreea Bălan iubește din nou / foto: arhivă personală
Andreea Bălan iubește din nou / foto: arhivă personală

Dacă până acum relația celor doi era la nivel de zvon, acum fotografiile postate de cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare vin să confirme marea veste. Jucătorul de tenis din Sibiu urmărește doar 77 de persoane pe Instagram, printre care se numără și artista.

Deși până acum nu a arătat interes pentru acest sport, Andreea Bălan a devenit, brusc un mare fan al tenisului. Ea a publicat, pe rețelele de socializare, fotografii de pe terenul de tenis și s-a arătat foarte încântată de acest sport. „Întotdeauna să crezi în magie și iubire adevărată”, a scris artista pe Instagram.

Andreea Bălan este cu 9 ani mai mare decât noul ei iubit

Deși între ei este o diferență mare de vârstă, mai precis 9 ani, se pare că aceasta nu este un impediment în fața iubirii lor. Andreea a trecut prin multe dezamăgiri în dragoste în ultimii ani, dar acum pare mai fericită ca oricând.

După ce a divorțat de George Burcea, Andreea a avut o relație de aproximativ un an cu Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Ulterior, ea a fost surprinsă în tandrețuri cu Jador și Cătălin Cazacu, campionul la motociclism. În urmă cu mai bine de o săptămână, Andreea Bălan și Victor Cornea au fost împreună în Paris, informează cancan.ro.

Victor Cornea era sparring partner pentru Klaus Iohannis

Victor a jucat tenis cu președintele României / foto: arhivă
Victor a jucat tenis cu președintele României / foto: arhivă

Victor Cornea joacă tenis profesionist, iar cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu este locul 84 mondial, la 12 iunie 2023.

Acujm 9 ani, în 2014, el într-o fotografie care avea să se viralizeze. Alături de Klaus Iohannis, pe terenul de tenis, la scurt timp ce actualul președinte al României câștigase primul său mandat.

„Fotografia a fost făcută a doua zi după alegeri. Am schimbat câteva mingi cu dânsul și o fac atunci când ne intersectăm. Nimic mai mult. Eu sunt prins cu turneele.

Toți vor să știe cum lovește mingea, dacă e bun la tenis. Are o dreaptă corectă. Mai multe, ce să zic? Joacă tenis de plăcere. Noi nu jucăm pe puncte, când ne vedem”, spunea Cornea în 2016, într-un interviu pentru Libertatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
banner cristina spatar png
Camil Petrescu 1916 jpg jpeg
image png
image png
index (24) jpg
image png
banner catalin botezatu png
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net