Andreea Bălan, mai sexy ca niciodată într-un bolid de sute de mii de euro. Blondina a încins nisipul fierbinte din Dubai

Ultima actualizare:

Andreea Bălan (38 ani) nu se dezice. Artista știe mereu ce e mai bine pentru ea și ce trebuie să facă pentru a se menține în topuri.

Zilele acestea, Andreea Bălan a plecat din nou în Dubai, acolo unde filmează de zor pentru un nou videoclip. Așa că s-a asigurat cu tot ce trebuie: mașini scumpe, ținute sexy și imagini de vis.

Andreei Bălan îi place viața de lux

Cântăreața are parte numai de lux și opulență în Dubai  Ea s-a cazat tot la Palazzo Versace Dubai, acolo unde preferă să stea de fiecare dată, atât singură cât și în compania fetițelor sale, pentru că are tot confortul și o super priveliște.

Iubesc viteza și mașinile tari”, spune Bălăncuța pe Instagram, acolo unde a postat un video în care coboară ca o divă dintr-un Ferrari tunat, pe care l-a dus pe nisipul fierbinte de la plajă, purtând o rochie scurtă portocalie și sandale cu toc. Andreea Bălan a făcut senzații la propriu pentru că a realizat contrastul perfect pe plajă, între ea și mașina pe care a condus-o și care o să apară și în noul ei videoclip filmat în Dubai.

Cântăreața a fost și în bazar și a tras câteva cadre și acolo iar unul dintre vânzători i-a spus Shakira, altul Lagy Gaga, fiind vrăjiți de artista blondă și aranjată frumos pentru filmări. Andreea Bălan s-a distrat de minune în Dubai.

A fost din nou în deșert, a luat masa în restaurantele cu view-ul care îți taie respirația și s-a bucurat de peisajul pe care l-a împărtășit și în vacanțele trecute cu cele două fiice ale ei, Ella și Clara, pe care urmează să le aducă din nou în Emiratele Arabe, căci fetițele sunt de-a dreptul îndrăgostite de zilele petrecute acolo.

Se descurcă de minune ca mamă singură

Andreea Bălan e fericită și recunoscătoare pentru viața pe care o are și pe care știe să și-o facă frumoasă și plină. Chiar ea a povestit, într-un interviu acordat recent pentru Click!, că se descurcă de minune ca mamă singură, mai ales după ce fetițele au mai crescut. În plus, avantajul este că Ella și Clara sunt foarte cuminți.

Cu cât copiii  cresc, devine mai ușor pentru că te înțelegi cu ei. Fetele sunt foarte ascultătoare și foarte cuminți și sunt foarte disciplinate. Adică și dacă aș fi venit astăzi cu ele la  acest eveniment, nu le-ai fi simțit și ar fi fost extrem de cuminți și  liniștite”, ne-a spus la un moment dat Andreea Bălan.

Chiar dacă deocamdată nu este implicată în nicio relație „la vedere”, artista ne-a spus că este fericită.

„Sufletul meu e împlinit, pentru că eu sunt bine cu mine și fericită cu mine!”, a mai adăugat Andreea Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net