Ce aglomerație e în patul Andreei Popescu! Cum doarme fosta dansatoare a Deliei

Ultima actualizare:

Andreea Popescu (39 ani) culege din plin roadele vieții sale de familie. Este căsătorită cu campionul la dans sportiv Rareș Cojoc și au acum acasă trei copii, juniorul lor, un băiețel pe nume Alexie, fiind adus pe lume la începutul lunii aprilie.

Ei mai au un băiat pe nume Ioachim, născut pe 20 iunie 2018, și o fetiță, Anastasia, născută pe 15.10.2021. Și de când sunt în formulă completă de doi adulți și trei copii, ti-e mai mare dragul să te uiți pe Instagramul Andreei Popescu. Cei trei copii  ai ei sunt foarte frumoși și expresivi și casa lor este mereu plină de veselie și agitație. Pentru că nu mai pot de dragul copiilor, atât Andreea cât și Rareș fac poze pe bandă rulantă, iar în această dimineață, fosta dansatoare a Deliei Matache s-a bucurat când a văzut ce poze avea în telefon de la soțul ei. Acesta i-a pozat pe ea și cei trei copii când dormeau și s-a bucurat din plin de ceea ce avea în fața ochilor.

M-am trezit acum de dimineață cu pozele astea în telefon. A zis Rareș să fie și poze imortalizate după “petrecerea” nebună de azi-noapte”, a fost mesajul  Andreei Popescu care a însoțit pozele din dormitor. Se pare că proaspăta mămică nu a avut o noapte prea veselă.

Viața așa cum este ea! Este grea? Este! Este și frumoasă? Este! Este cu de toate, ca la toată lumea. L-am rugat pe Rareș să imortalizeze acest moment ca  să ne aducem aminte de el”, a mai completat fosta dansatoare a Deliei Matache, care are acum o familie frumoasă și numeroasă.

A treia naștere a fost cu probleme

Andreea Popescu a povestit că a treia naștere  nu a fost una tocmai ușoară. A fost luată prin surprindere, a născut de urgență, având deja uterul rupt când a ajuns la spital. Recuperarea după a treia cezariană a fost și ea destul de grea.

Pentru prima oară când stau de vorbă cu voi după ce l-am născut pe Alexie. A fost o aventură tot ce s-a întâmplat, pe nepusă masă, niște complicații, totul s-a terminat cu bine. L-am rugat și eu pe Rareș să îmi aducă haine de externare pentru mine și pentru bebe. Mi-a adus niște colanți, nici nu cred că mă încap și pentru bebe nu mi-a adus nimic. Au fost niște zile mai grele, sunt la a treia cezariană, este foarte grea recuperarea…”, a povestit Andreea Popescu imediat după ce și-a revenit din operația de cezariană.

Dorm cu toții în pat

Într-un interviu recent acordat pentru Click!, Andreea Popescu, care a fost foarte activă până în ultima clipă de sarcină, ne-a declarat că se rezumă la al treilea copil.

Asta, ultima e cea mai grea. E și vârsta. Prima sarcină a fost la 33 de ani. M-am resimțit, mai ales acum spre final. Mi-e greu. Am dureri de spate, sunt mai bătrâioară un pic.

Din păcate, a trebuit să recurg la prima sarcină la cezariană, a două la fel, a treia tot așa. Mi-am dorit să nasc natural, dar nu s-a putut, măcar am reușit să alăptez și nu am avut probleme. Sunt pregătită și de a treia cezariană, cu emoții că este totuși o intervenție. Camera acum urmează să o pregătim, nu avem dulapuri suficiente. Aveam un dulap pentru doi copii, iar acum trebuie să mai cumpărăm unul. Asta e, unde cresc doi, crește și al treilea, și, de ce nu, și al patrulea! Claie peste grămadă. Dormim toți în pat!", declara fosta dansatoare a Deliei, la sfârșitul lunii martie, cu puțin timp înainte să devină mamă pentru a treia oară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net