Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, este însărcinată pentru a doua oară

16 aprilie 2021
image
Familia Andreei și a lui Rareș se va mări cu un membru Sursă foto: Arhivă personală

Andreea Cojoc, fosta dansatoare a Deliei, este în culmea fericirii. La 37 de ani va deveni mamă pentru a doua oară. Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul personal de Instagram, acolo unde a scris și un mesaj emoționant.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, s-a retras din showbiz în urmă cu câțiva ani, atunci când a decis să aloce mai mult timp vieții de familie. S-a căsătorit cu Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv, iar în anul 2018 au devenit părinții unui băiețel pe nume Ioachim. 

image
Andreea este mama unui băiețel pe nume Ioachim Sursă foto: Arhivă personală

Andreea și Rareș au decis să își mărească famillie, iar Ioachim să aibă un frate sau o surioară. Fosta dansatoare a dezvăluit vineri, 16 aprilie, că va deveni mamă pentru a doua oară. Andreea, care este însărcinată în 13 săptămâni, a scris un mesaj pe Instagram despre bucuria pe care o resimte știind că familia ei va avea un nou membru. 

image
Andreea și Rareș vor deveni părinți pentru a doua oară Sursă foto: Arhivă personală

"Așa bucurie este în inima mea și mă bucur că am această șansă să îmi înmulțesc iubirea, răbdarea și credința.Iubirea nu se împarte ci se înmulțeste, răbdarea se dobândește prin multa muncă, iar credința se întărește prin copiii mei. Cu greu am rezistat să nu împart această bucurie, pentru mine un copil înseamnă o bucurie imensă de care toată lumea ar trebui să se bucure. Vom avea doi copii minunați și să ne dea Dumnezeu măcar încă pe atâția. La 37 de ani am realizat mai mult decât mi-aș fi putut dori. O familie, doi copii sănătoși, întoarcerea mea și restul sunt detalii", a fost mesajul Andreei. 

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png