Andreea Popescu, naștere cu probleme! Ce a pățit fosta dansatoare a Deliei

Ultima actualizare:

Andreea Popescu (39 ani), fosta dansatoare a Deliei Matache, a avut mari emoții. A născut azi noapte, de urgență, pentru a treia oară și a fost luată prin surprindere.

Pericolul a trecut și acum familia ei este cea mai fericită. Atât ea cât și soțul ei, campionul la dans sportiv, Rareș Cojoc, l-au primit cu mare bucurie și binecuvântare pe micuțul Alexie, cel de-al treilea copil al cuplului. 

Andreea Popescu a născut de urgență

Proaspăta mămică a povestit pe pagina sa de Instagram ce probleme a întâmpinat la naștere și ce emoții a avut pentru că medicul ei nu era în București. Joi, 6 aprilie, la primele ore ale dimineții, Andreea Popescu a povestit pe rețelele sociale prin ce a trecut. A treia naștere nu a decurs deloc ușor.

Bună dimineața, dragile mele! Ieri toată ziua am avut contracții destul de dese, am fost la biserică și am reușit să mă împărtășesc la Liturghia Darurilor. În timpul slujbei, am stat pe scaun dar contracțiile erau dese și puțin dureroase, dar cu ajutorul lui Dumnezeu m-am împărtășit, așa că pe la ora 19.00 am plecat cu Rareș să mâncăm, dar în tot timpul acesta am început să mă cronometrez și i-am trimis doctorului meu, Andreas Vythoulkas poză cu intervalele. Mi-a zis: "Fugi la urgență!!!".

Ca să scurtez, el nu era venit de la Cluj, a venit cumnata lui, doamna doctor Mădălina Popescu (o minunată). Am vrut să plec, să mă întorc azi mai pe seară, dacă se schimba ceva. Am intrat de urgență în operație, am sângerat, nu se coagula sângele. Dumnezeu a lucrat prin doctorul Andreas și prin mâinile doamnei doctor, că au avut inspirația să mă bage în sala de operații ca apoi să vadă că deja era uterul rupt.

M-am rugat la Sfântul Nectarie și la Sfântul Alexie și pot bucuroasă să îmi țin  cea de-a treia minune în brațe. Un băiețel de 3,460 grame, 50 cm și tare frumos, pe nume Alexie", a povestit tare emoționată și mândră, Andreea Popescu, primind imediat mesaje cu felicitari pentru naștere de la o mulțime de vedete și prieteni.

Ultima sarcină și cea mai grea

Într-un interviu recent acordat pentru Click!, Andreea Popescu ne-a dezvăluit cât de complicat a fost această perioadă.

Asta, ultima e cea mai grea. E și vârsta. Prima sarcină a fost la 33 de ani. M-am resimțit, mai ales acum spre final. Mi-e greu. Am dureri de spate, sunt mai bătrâioară un pic.

Din păcate, a trebuit să recurg la prima sarcină la cezariană, a doua la fel, a treia tot așa. Mi-am dorit să nasc natural, dar nu s-a putut, măcar am reușit să alăptez și nu am avut probleme. Sunt pregătită și de a treia cezariană, cu emoții că este totuși o intervenție. Camera acum urmează să o pregătim, nu avem dulapuri suficiente. Aveam un dulap pentru doi copii, iar acum trebuie să mai cumpărăm unul.

Asta e, unde cresc doi, crește și al treilea, și, de ce nu, și al patrulea! Claie peste grămadă. Dormim toți în pat!", declara fosta dansatoare a Deliei, la sfârșitul lunii martie.

Andreea Popescu și Rareș Cojoc sunt acum părinți de trei copii. Pe lângă nou născutul Alexie, ei mai au acasă o fetiță super simpatică, pe Anastasia, și încă un băiat, primul lor copil, Ioachim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net