O prezentatoare CNN a născut singură în baie după un travaliu de 13 minute

Ultima actualizare:

Prezentatoarea CNN, Kasie Hunt, și soțul Matthew Mario Rivera și-au întâmpinat al doilea copil sosit pe lume zilele trecute într-un mod inedit și de neuitat. Jurnalista a născut în 13 minute după un travaliu declanșat brusc.

Prezentatoarea Kasie Hunt după ce a născut Sursa foto: People
Prezentatoarea Kasie Hunt după ce a născut Sursa foto: People

Prezentatoarea și analistul CNN Kasie Hunt în vârstă de 37 de ani a adus pe lume al doilea copil, o fetiță, într-un mod la care nu se aștepta.

Kasie se afla acasă când au început durerile, însă totul a fost atât de brusc și de rapid încât nu a avut timp să anunțe paramedicii, scrie CNN.  În timp ce se afla în baie, s-a pornit travaliul. ”13 minute de travaliu brusc”, a declarat prezentatoarea pentru People, publicația care a informat prima despre nașterea celui de-al doilea copil al prezentatoarei CNN. Fetița a venit pe lume grabită și este foarte sănătoasă.

„Grey ne arată deja caracterul ei independent” a declarat Kasie Hunt care a spus că nașterea era programată peste cinci zile. „Avea alte planuri!”, a mai spus ea, postând și un mesaj pe Instagram în care a mulțumit paramedicilor sosiți la fața locului.

image

Operatorii 911, contactați de soțul prezentatoarei i-au îndrumat pas pe pas ce trebuie să facă în timp ce se aflau pe drum spre domiciliul celor doi. „Pas cu pas, ne-au vorbit și momentele au fost incredibil de intense imediat după ce s-a născut și când a respirat pentru prima dată”, a spus Hunt.

„Suntem încântați să anunțăm nașterea fetiței noastre, Grey Hunt Rivera. Fratele mai mare este foarte mândru și nu se poate opri să vorbească despre noua lui surioară,” au împărtășit părinții celor doi pentru PEOPLE.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net