Chiar nu vrea Delia să fie mămică? „Lumea a judecat-o greșit, fără să știe adevărul!”

#Exclusiv Click!

Delia Matache a declanșat o adevărată isterie în mediul on-line atunci când a declarat că nu-și dorește să devină mamă! Solista și-atras atunci un val de citici, greu de stăvilit, însă se pare că situația, în cazul ei, e cu totul alta. Fosta dansatoare a solistei, Andreea Popescu, a dat din casă pe marginea controversatului subiect.

Delia Matache (41 de ani) a intrat în „gura lupului” atunci când a făcut declarații surprinzătoare, în mediul on-line, despre copii. Solista a spus atunci că nu-și dorește să devină mamă! A motivat că suntem mult prea mulți pe această planetă și o poluăm, așa că nu mai trebuie o gură în plus de hrănit.

Părerea vedetei referitoare la moștenitori a împărțit România în două tabere. Unii i-a dau dreptate solistei și au laudat-o pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, cei mai mulți însă au pus-o la zid, condamnându-i vehement afirmațiile.

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei Matache, susține însă că „pledoaria” colegei sale de scenă a fost înțeleasă și judecată total greșit. De fapt, Delia Matache își dorește copii și chiar s-a chinuit ani de zile să aibă unul. Nu s-a întâmplat, însă, minunea!

Chiar acum două zile am vorbit cu ea pe whatsapp, suntem foarte ok, ne înțelegem foarte bine. Bineînțeles că acum avem drumuri cumva opuse, dar când ne vedem depănăm amintiri, lucrurile se leagă așa foarte ușor și natural, firesc”.

Andreea Popescu: „Vrea copii, dar dacă nu s-a întâmplat!”

Ba Delia vrea copii, Eu știu mai bine, Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată, sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!

Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani.

Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar, eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, ne-a declarat Andreea Popescu, care peste câteva zile va aduce pe lume cel de-al treilea copil al ei.

Nu este prima dată, de altfel, când apropiații Deliei Matache dezvăluie că motivul real pentru care vedeta nu devine mamă este, de fapt, infertilitatea. Delia ar fi urmat, ani de-a rândul, tratamente chinuitoare de fertilizare, care însă nu au dat roade.

Delia Matache: „Cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii!”

Delia Matache este căsătorită din anul 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, dar nu au copii. Urmăritorii vedetei din mediul on-line au dorit mereu să afle când va deveni solista mamă, așa că Delia s-a hotărât să le răspundă printr-un video pe TikTok. Mesajul solistei, însă, a stârnit o furtună de reacții.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații?

Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil”, a spus vedeta pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net