Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a născut a doua oară! Primele poze cu micuța și semnificația numelui

Ultima actualizare:

    Andreea Popescu și micuța ei Anastasiafoto: Instagram
Andreea Popescu și micuța ei Anastasiafoto: Instagram

Andreea Popescu (37 de ani), fosta dansatoare a Deliei Matache, a devenit mămică pentru a doua oară. Andreea a adus pe lume vineri, 15 octombire, o fetiță sănătoasă tun, care a cântărit la naștere 3500 de grame și a măsurat 50 de centrimetri.

Fosta dansatoare a Deliei a postat pe Instagram primele fotografii cu micuța, pe care o cheamă Anastasia. Pentru că ea și soțul ei, Rareș Cojoc, sunt amândoi religioși, au vrut să aleagă pentru fetița lor un nume din Biblie, cu o puternică semnificație pentru credincioși, care înseamnă „Înviere”.


    Anastasia este adorabilăfoto: Instagram
Anastasia este adorabilăfoto: Instagram

”Anastasia, Învierea mea! S-a născut pe 15.10.2021, cu 3500 gr și 50 cm. Nu știm încă cu cine seamană, dar este rozalie cu urechi mici, și obrajori rotunzi. Mereu m-am mirat de cum poți iubi așa mult pe cineva pe care îl vezi pentru prima oară, și totuși…iubești. Faceți cunoștința cu Anastasia Cojoc!”, a scris Andreea Popescu, pe Instagram. Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețel acasă, Ioachim, în vârstă de trei ani. Acum, micuțul abia așteaptă să-și cunoască surioara.


    Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețelfoto: arhivă personală
Andreea și Rareș Cojoc mai au un băiețelfoto: arhivă personală

S-a pocăit după ce i-a murit tatăl

Andreea Popescu a devenit celebră în urmă cu mai bine de 10 ani, după ce a fost remarcată ca fiind una dintre cele mai bune dansatoare ale Deliei. Andreea Popescu s-a pocăit și a renuntat la toate lucrurile pe care biserica nu le agreează după ce tatăl ei a stat mai multe zile în comă înainte să moară. Fosta dansatoare a Deliei s-a schimbat total de când în viața sa a apărut Rareș Cojoc, campion la dans sportiv. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net