Cele mai longevive cupluri din showbizz! Nu au nevoie de o zi dedicată iubirii pentru a-și arăta dragostea!

Dragobetele sărută fetele! Așa se spune în popor.  Există însă mai multe cupluri în showbizz care se iubesc de ani buni fără a avea nevoie de zile speciale pentru a demonstra acest lucru.

 Andreea Esca și Alexandre Eram, Delia Matache și Răzvan Munteanu, Cătălin Măruță și Andra, dar și Gina Pistol cu Smiley, Anca Serea cu Adi Sînă, Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doar câțiva dintre ei. Să vedem cât de mult se iubesc!

Andreea Esca și soțul ei, cel mai longeviv cuplu

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizz. Sunt împreună de mai bine de 22 de ani și se susțin și se îmbărbătează reciproc. Sunt aproape nedespărțiți și se mândresc cu familia lor frumoasă! Ce făcea Esca mai devreme, în ziua de Dragobete? Mult sport pentru a se menține în formă pentru „jumătatea” ei! Andreea Esca și Alexandre Eram s-au cunoscut în 2016 la un eveniment monden și s-au căsătorit în anul 2000.

Vedeta ProTV este chiar norocoasă! Recent Esca a dezvăluit pentru Click! faptul că este o răsfățată!

„Eu sunt chiar o răsfățată a sorții, în viața de zi cu zi, dar nu pentru că sunt Andreea Esca. Pur și simplu mi-a dat Dumnezeu noroc să fiu răsfățată, așa cum sper să se întâmple pentru toate femeile. Nu poți să fii decât fericit că se întâmplă asemenea lucruri în viața ta. Sunt o romantică incurabilă. Atunci când iubești pe cineva orice gest ți se pare extraordinar. Nu trebuie să așteptăm neapărat să se întâmple ceva cum n-am mai văzut, important e să se întâmple o emoție acolo. De fapt este vorba despre emoție!”,  ni s-a confesat cea mai longevivă știristă!

Măruță e singur azi, de Dragobete

După ce aseară a petrecut alături de prietenii săi la deschiderea unui nou restaurant oriental, Cătălin Măruță s-a trezit astăzi cu noaptea-n cap și a dus-o pe Andra, soția lui, la aeroport, așa că a rămas singur de Dragobete. Andra are azi concert la Suceava și urmează să se întoarcă abia mâine. Înainte de a se despărți de soțul ei, l-a „albit” cu sărutări și i-a promis că vor sărbători Dragobetele așa cum trebuie a două zi, spunându-i că ei oricum se iubesc mereu şi nu au nevoie de o zi specială pentru asta. 

Andra și Măruță împlinesc anul acesta pe 23 august, chiar de ziua de naștere a artistei, 15 ani de căsătorie și par să se iubească ca în prima zi în care s-au cunoscut!

“În orice zi din an am fi, oricum s-ar numi, o sărbătoare în care ne spunem că ne iubim, nouă ne place!”, mărturisea Andra pe Instagram, chiar de Valentine’s Day.

Anca Serea, relație stabilă cu Adi Sînă 

Și Anca Serea a rămas singură acasă de Dragobete pentru că soțul ei, Adi Sînă de la Akcent are concert la Oradea.  Cei doi soți sunt împreună de 12 ani, iar spre sfârșitul acestui an vor împlini 8 ani de când s-au căsătorit la Starea Civilă.  Chiar ieri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Serea a povestit faptul că era însărcinată în ziua nunții și că nu știa nimeni, doar mama ei avea o mică bănuială.

Anca era gravidă în momentul acela”, i-a mărturisit Adrian Sînă lui Cătălin Măruță, iar Anca Serea l-a aprobat: “Da și nu știa nimeni!”. 

Anca Serea și Adi Sînă au împreună 4 copii, Noah, Ava, Moise și Leah. Vedeta mai are doi copii mai mari, pe Sarah și David, din relația cu omul de afaceri Filip Poplinger.

Momentele cele mai neplăcute sunt acelea când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact.

De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. 

Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade”, a dezvăluit Anca Serea, pentru okmagazine.ro.

Gina Pistol și Smiley se iubesc de aproape 8 ani

Sunt de aproape 8 ani împreună iar relația lor a fost încununată cu iubirea supremă, fetița lor, Josephine, care a venit pe lume pe 9 Martie 2021. Se înțeleg perfect și se completează de minune. Fac împreună un întreg iar cele mai frumoase lucruri le-au trăit și experimentat de când sunt împreună!

”Legenda spune că noi încă ne întrebăm de când suntem împreună. Mi-a luat ceva timp. M-a atacat psihologic Andrei în primul an de relație. Am o parte întunecată, mă sperii eu de mine.

Andrei este un om foarte mișto, dar e introvertit, foarte greu te lasă să intrii în sufletul lui. Dumnezeu l-a trimis ca să mă învețe lecția răbdării”, și-a caracterizat Gina Pistol partenerul de viață, în cadrul prodcastului lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”.

Chiar Gina Pistol a fost cea care a început să povestească despre relația ei cu Smiley, pentru filmarea pe care artistul a urcat-o pe canalul său de Youtube, atunci când amândoi au vorbit deschis despre faptul că formează un cuplu.

Știi când m-am îndrăgostit de tine, când te-am observat, când te-am văzut altfel? Tu pentru mine erai Smiley și atât, un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și țin minte că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci pentru că eu nu observ bărbații care sunt într-o relație, pentru mine nu există. Dar atunci parcă erai singur. Și erai pe scenă și cântai „Love is for free” și mă uităm la tine și mi-am zis: „Hai că e drăguț băiatul ăsta.Și pe urmă tot te-am văzut pe la Vocea României că-s consumatoare de muzică bună și-mi plăcea foarte mult. Și veneam în public și mă uităm așa la tine…”, a povestit atunci Gina.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 13 ani

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc de mai bine de 13 ani, au o căsnicie frumoasă și trei copii împreună, Alexandru, Andrei și Adrian.  Cei  doi sunt părinți de băieți. În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat pe care l-au numit Alexandru.  La diferență de doi ani, în decembrie 2018,  a venit pe lume  cel de-al doilea copil, al cuplului, Andrei, iar în luna iulie 2021 s-a născut cel de-al treilea băiat al vedetelor, care a primit numele de Adrian.

I-a provocat insomnii și și-a dat seama că nu mai poate trăi fără ea! Radu Vâlcan a recunoscut cum l-a înnebunit Adela Popescu, cu care s-a cunoscut la filmările serialului „Iubire și onoare”.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei.

La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. 

Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging. Aaa, sărutul acela furat pe holurile de la Buftea, când ne-am întâlnit în drum spre repetiții. Eram doar noi doi, o mâncam din priviri, înnebuneam când apărea, mă fâstâceam când o vedeam și mă încurcam în replici când ne uitam unul la celălalt? Da, ai dreptate, așa a fost!”, a dezvăluit Radu Vâlcan într-un interviu pentru revista viva.ro, despre ce sentimente avea în prezența Adelei.

Delia Matache și Răzvan Munteanu, cel mai armonios cuplu

Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit pe 30 august 2012 și au avut parte de o nuntă ca în povești. Au o relație frumoasă și armonioasă în care planează liniștea și iubirea. Au pasiuni comune, călătoresc mult și se bucură de fiecare moment petrecut împreună, făcând o super echipă atât în viață personală cât și în cea profesională. În 2012 s-a scris că artista a avut o nuntă de 100.000 euro. De atunci și până acum, cei doi soți și-au trăit povestea de dragoste în liniște și s-a dovedit a fi rețeta perfectă.

Relația noastră se bazează pe înțelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regulă cedează cel care a greșit!”, a declarat la un moment dat Delia. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net