Ameri Nasrin, fina lui Borcea, este însărcinată! Cum a făcut marele anunț: „Primul nostru dans în trei!”

Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare tv de la Antena Stars și soțul ei, Florin, sunt în culmea fericirii! Cei doi și-au anunțat fanii că vor deveni pentru prima dată părinți. Vestea a fost dată de Ameri Nasrin (32 de ani) chiar astăzi, de Dragobete, o zi specială pentru cuplurile îndrăgostite.

Ameri Nasrin și soțul său sunt împreună de opt ani! Timpul le-a demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul, așa că în vara anului trecut au ales să își unească și destinele în fața lui Dumnezeu, părinți spirituali fiindu-le Cristi Borcea și Valentina Pelinel, care le sunt prieteni foarte buni de mulţi ani.

Pentru că au încredere unul în altul și speră să îmbătrânească împreună, cei doi au decis să facă următorul pas după nuntă și anume să devină părinți. „Primul nostru DANS ÎN TREI! La multi ani, nouă! Te iubesc mai mult ca oricând!”, le-a spus Nasrin fanilor, pe contul ei de Instagram.

Admiratorii fostei prezantatoare de la postul tv Antena Stars nu au stat prea mult pe gânduri și au dorit să îi felicite: „Minunat! Felicitări și naștere ușoară!”, „Felicitări! Sarcină ușoară și sănătate”, „Felicitări, sarcină ușoară și să fiți fericiți căci asta este viața împlinită a unui cuplu legat prin iubire!”, „Am plâns! Sunteți superbi! Să vă fie viața superbă, minunea care trebuie să vină să vă completeze! Vă iubim!”.

Cine e Nasrin Ameri?

Nasrin a devenit cunoscută publicului după ce a lucrat pentru postul tv Antena Stars
Nasrin a devenit cunoscută publicului după ce a lucrat pentru postul tv Antena Stars

Nasrin Ameri a devenit cunoscută ca prezentatoare la Antena Stars, unde a lucrat până acum câteva luni, când a decis că a venit timpul să renunțe la televiziune. De atunci, lucrează în mediul online, unde realizează un podcast cu propriile interviuri realizate de obicei cu persoane publice. Nasrin a părăsit postul Antena Stars după un conflict de proporții cu Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la reality-show-ul „Survivor România”.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net