Nasrin, fina lui Cristi Borcea: „Luna de miere a fost cu turbulențe!”. Detalii de la nunta exclusivistă

#Exclusiv Click!

A fost nuntă mare de s-a dus buhul, mai ales că nași au fost Cristi Borcea și frumoasa lui soție, Valentina Pelinel. Nasrin, cea mai proaspătă fină a lui Cristi Borcea, a dat din casă și ne-a povestit cu lux de amănunte cum a fost nunta ei de vis cu Florin, zis Pisoi! A urmat și o lună de miere ca-n povești!

Frumoasa Nasrin Ameri, alături de soțul Florin și de nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel
Frumoasa Nasrin Ameri, alături de soțul Florin și de nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cei doi însurăței își doresc copil

Frumoasa Nasrin Ameri se simte ca peștele în apă de când și-a pus inelul cu diamante pe deget și a devenit mireasa lui Pisoi. Fosta prezentatoare de la Antena Stars a avut parte de o nuntă mai ceva ca-n povești și o lună de miere de vis. Păi, și cum să nu fie așa când nași au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel!

Cei doi au avut grijă ca însurățeilor să nu le lipsească nimic, le-au dat sfaturi prețioase și i-au luat sub aripa lor protectoare. Acum, porumbeii abia așteaptă să devină părinți și să-și prindă nașul din urmă la capitolul prichindei.

Nasrin, ziceai înainte de nuntă că ai emoții mari. Acum cum ești? I-ai avut aproape și pe Valentina și pe Cristi Borcea....

Da. înainte am avut emoții mari de tot! Dar nu ai să crezi că atunci, la nuntă, toți invitații mă întrebau: bă, da tu n-ai emoții, ești singura mireasă care nu are emoții?

La nuntă nu prea am avut pentru că m-am distrat, m-am super bucurat de eveniment, am dansat toată noaptea. Nu am avut emoții pentru că a fost evenimentul meu, m-am ocupat ca la carte cu soțul meu și a ieșit perfect!

Nasrin: „Să negocieze bărbatul pe mine pentru două sticle de vin?"

S-a furat mireasa?

Nu! Doamne ferește, mai ține cineva tradițiile astea? Adică de ce să ratez eu nunta mea, ca să ce? Să negocieze bărbatul pe mine pentru două sticle de ceva?

Măcar să te fi furat nașul...

Să nu mă fure nimeni, cum adică nașul? Nu, absolut deloc!

Care a fost cadoul de la nași?

Treaba mea! Ce vă face pe voi să credeți că o să vă zic eu ce mi-a dat nașul? E problema noastră, e supriza noastră! Luna de miere? Ce, așa se practică? Luna de miere ne-am plătit-o noi!

Ne făcuserăm, așa, un plan. Știam că ne dorim ceva exotic, undeva foarte departe, unde nu credem că mai ajungem a doua oară foarte curând, în Bali și Sinagapore. Am avut un zbor întârziat vreo 2-3 ore și turbulențe. Multe turbulențe!

Câți copii vrei? Patru parcă știam....

Se mai pun întrebări de astea cu copiii? Trei copii sau patru sau unul! Zic și eu ca toate femeile, ce-o vrea Dumnezeu și câți o vrea Dumnezeu!

Cine e Nasrin Ameri?

Nasrin Ameri a devenit cunoscută ca prezentatoare la Antena Stars, unde a și stat ani buni. Asta până anul trecut când Nasrin a decis că a venit timpul să renunțe la televiziune și s-a îndreptat atenlia către mediul on-line, unde realizează un podcast de succes.

Nasrin a părăsit, însă, postul tv care a consacrat-o după un conflict de proporții cu Simona Hapciuc, fosta Faimoasă de la„Survivor România”. Hapciuc a atacat-o pe Nasrin în baia de lângă platoul tv, imediat ce au ieșit din emisiune. La scurt timp după acest incident nedorit, Nasrin și-a anunțat șefii din Antenă că își dă demisia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net