Nasrin Ameri, cea mai spectaculoasă mireasă! Cât de eleganți au fost și nașii Borcea și Valentina Pelinel!

Ultima actualizare:

A venit ziua cea mare pentru Nasrin Ameri, care a pășit vineri, 29 iulie, în fața altarului alături de partenerul ei, Florin, cu care s-a căsătorit civil încă de anul trecut. Nunta a fost planificată în cel mai mic detaliu de ceva vreme, iar de la eveniment nu au lipsit, bineînțeles, nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Nasrin Ameri s-a căsătorit religios Foto: Instagram
Nasrin Ameri s-a căsătorit religios Foto: Instagram

Nasrin Ameri și soțul ei, Florin, și-au jurat iubire veșnică și în fața altarului, organizând o frumoasă ceremonie în biserică.

Nu rata: Nasrin Ameri, vedeta Antena Stars, în cea mai scurtă rochie, la cununie. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași

Nasrin Ameri s-a căsătorit religios

Încă de la primele ore ale zilei, Nasrin și-a surprins în mod plăcut „audiența” de pe rețelele de socializare, cu o stare de spirit excelentă, având în vedere că aceasta a fost ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă.

Vezi aici informații: Cristi Borcea se pregătește de o nuntă mare! Totul e făcut ca la carte

Entuziasmată și fără emoții, cel puțin la prima vedere, prezentatoarea TV a început din timp pregătirile, animate de muzica tare lăsată pe fundal. „Mă duc să mă mărit. Revin!”, a glumit ea în mediul online.

Mireasa și nașa Valentina Pelinel au fost mai apoi la machiaj și coafat, publicând imagini din timpul „răsfățului” și pe rețelele de socializare.

Vezi și: Nașul Borcea, sfat prețios pentru Nasrin înainte de nuntă: «Să nu treci pe lista de transferuri!»

Nasrin Ameri, rochie de mireasă spectaculoasă

Pentru ziua cea mare, Nasrin a ales o rochie cu un decolteu adânc și un croi mulat care i-a pus în evidență silueta. Mai mult decât atât, în partea de jos, rochia lungă de mireasă a fost transparentă pe alocuri, cu inserții din paiete, totul făcând parte dintr-un model special gândit pentru a atrage toate privirile. Voalul lung și impunător a completat perfect întregul ansamblu, iar mireasa a strălucit, la propriu, în ținuta aleasă.

Nici mirele, dar nici nașii nu s-au lăsat însă mai prejos, alegând ținute elegante pentru marele eveniment, așa cum era de așteptat.

Te-ar putea interesa și: Nasrin Ameri, primele planuri după ce și-a dat demisia în direct la Antena Stars

Nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel, eleganți la ceremonie

În timp ce domnii s-au prezentat „la 4 ace”, în costume negre, clasice, cu papion, nașa Valentina Pelinel a fost pata de culoare din cadrul ceremoniei. Fostul model a optat pentru o rochie de culoare mov, lungă până în pământ, cu un umăr dezgolit, pentru un plus de „efect”. 

Nasrin Ameri și partenerul ei, Florin, au o relație de aproximativ 8 ani, iar anul trecut au decis să se căsătorească civil. Pe atunci, au avut parte de o ceremonie restrânsă, alături de apropiați, însă prezentatoarea TV era nerăbdătoare să îmbrace și rochia de mireasă, vis care i s-a îndeplinit!

A fost foarte frumos, mai mult decât mă așteptam vreodată. Eu mi-am dorit să fac acest eveniment de două ori: o dată cununia civilă, cu petrecere restrânsă, prieteni și familie, și după nunta cu mersul la biserică și petrecere. Au venit toți invitații, mi-am dorit ceva în aer liber, a ieșit totul așa cum trebuie.”, declara Nasrin pe atunci, la scurt timp după ce a devenit soție cu acte în regulă.

În prezent, tot alaiul de la nuntă, în frunte cu nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel, se pregătesc pentru o petrecere până în zori.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Cătălin Bordea png
index (15) jpg
image png
florin ristei si naomi hedman
image png
image png
radu valcan instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net