EXCLUSIV Decizia lui Nasrin Ameri, după ce colega Simona Hapciuc a atacat-o în baie, la Antena Stars. Ce s-a întâmplat, de fapt

Ultima actualizare:

    Simona Hapciuc (stânga) a atacat-o pe Nasrin Ameri în baia de la Antena Starsfoto: Instagram
Simona Hapciuc (stânga) a atacat-o pe Nasrin Ameri în baia de la Antena Starsfoto: Instagram

Scandalul din Antena Stars se lasă cu plângere penală la Poliție! Surse din anturajul lui Nasrin Asmeri au declarat, în exclusivitate pentru Click!, că prezentatoarea de la “Star Matinal” îi va face plângere penală Simonei Hapciuc, după ce fosta Faimoasă de la “ Survivor” a agresat-o în baia de pe platourile de la Antena Stars.

Click! a aflat cum s-au întamplat, de fapt, lucrurile pe platourile de filmare de la Antena Stars. “Simona Hapciuc a intrat în baie peste Nasrin și a luat-o la bătaie. Ea a fost cea care a agresat-o. Nasrin e victimă, e în șoc încă, nu-și revine! Simona a profitat că în baie nu erau camere de luat vederi. A intervenit un coleg ca să o scape pe Nasrin de furia Simonei, care se știe și din Kanal D că a mai bătut femei. Această femeie are frustrările ei. A avut mereu ceva cu Nasrin. Nasrin va face plângere penală la Poliție după agresiunea la care a fost supusă”, au declarat surse din apropierea prezentatoarei de la “Star Matinal”, pentru Click.ro.

Simona Hapciuc ar fi fost concediată

Fosta Faimoasă de la „Survivor” a atacat-o, fără un motiv evident, pe Nasrin Ameri, colega ei de la „Star Matinal”, imediat după emisiune, vineri dimineață. În urma agresiunii, Nasrin Ameri a ajuns la spitalul Elias cu răni pe tot corpul. În urma acestui episod de agresiune asupra colegei sale, Simona Hapciuc ar fi fost concediată de la „Star Matinal”. „Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, a declarat Simona Hapciuc, pentru Fanatik.ro, negând corecția aplicată colegei sale.

Citește și:

Bătaie pe platourile Antena Stars. Simona Hapciuc a atacat-o pe Nasrin Ameri. Prezentatoare a ajuns la spital

Nasrin Ameri, vedeta Antena Stars, în cea mai scurtă rochie, la cununie. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași

Survivor 2021. Simona Hapciuc, părăsită de părinți și de tatăl copilului, a clacat: "Mă simt o mamă rea"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net