VIDEO Nasrin, show incendiar în fața soțului la petrecerea de nuntă! Uite-o cum se mișcă, zici că e Beyonce

Ultima actualizare:

Nasrin Ameri și soțul ei Florin s-au căsătorit religios și au făcut o nuntă mare, la care nașii au fost chiar Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Mireasa a încins spiritele la petrecerea de nuntă, când a făcut un show provocator, într-o ținută super sexy, dansând senzațional pe o piesă a celebrei Beyonce. 

VIDEO Nasrin, show incendiar în fața soțului la petrecerea de nuntă!
VIDEO Nasrin, show incendiar în fața soțului la petrecerea de nuntă!

Nasrin Ameri și soțul ei Florin s-au căsătorit religios, în cadrul uneia dintre cele mai mari nunți din showbiz ale anului. Evenimentul a căpătat amploare și datorită nașilor, aleși pe sprânceaană, nimeni alții decât Cristi Borcea și Valentina Pelinel. 

După o ceremonie emoționantă și somptuoasă, în care Nasrin Ameri și-a etalat rochia de mireasă elegantă pășind spre altar, a venit momentul petrecerii de nuntă, unde vedeta a renunțat la inhibiții și a făcut un show de dans provocator, în care i-ar putea face concurență chiar și celebrei Beyonce. 

Nasrin a pus la cale un adevărat show, special pentru soțul ei, Florin, moment gândit cu foarte multă atenție, ca totul să iasă perfect. Vedeta a renunțat la ținuta de mireasă și a adoptat o rochie scurtă, aurie, din paiete și a coopotat chiar și o trupă de dansatoare.

Transformarea lui Nasrin pentru a acest moment a fost una demnă de emisiunea «Te cunosc de undeva», a învățat la perfecție mișcările celebrei Beyonce și a făcut un spectacol memorabil în fața invitaților, cărora nu le venea să creadă cât de talentată este Nasrin. 

Nasrin Ameri și soțul ei au arătat ca un cuplu de poveste

Un alt moment memorabil de la nuntă a fost desigur dansul mirilor care a impresionat pe toți cei prezenți. Nasrin Ameri și soțul ei, Florin, și-au demonstrat dragostea în fața familiei și a celor dragi printr-un dans minunat, într-o atmosferă plină de magie, ca într-un film de Hollywood. 

O nuntă nu ar fi fost completă fără un tort fabulos, pe care proaspeții miri Nasrin Ameri și Florin l-au tăiat cu ajutorul nașilor Cristi Borcea și Valentina Pelinel. 

Nasrin Ameri și Florin, o poveste de dragoste ce durează de opt ani

Nasrin Ameri și soțul ei Florin trăiesc o poveste de dragoste care durează de opt ani de zile, dar abia anul trecut au devenit soți cu acte în regulă, când au făcut cununia civilă. Visul prezentatoarei a fost să aibă și o nuntă ca-n povești și iată că anul acesta dorința i s-a împlinit. 

Superba brunetă și soțul ei au avut parte de o ceremonie religioasă de vis. Nasrin Ameri a purtat o rochie de mireasă, în stil «sirenă», cu decolteu adânc și mulată pe corp. Ținuta ei a fost împodobobită cu o mulțime de paiete strălucitoare și un voal superb, care o făceau să arate precum o adevărată regină. 

 „Mă duc să mă mărit. Revin!”, și-a anunțat ea fanii pe social media. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
gheboasa instagram png
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net